Chiajna – Universitatea Cluj 0-2. Pregătiţi-vă de un nou episod din războiul „titanilor“: Şumudică – Chirilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concordia a ajuns la a doua înfrângere în trei etape, ambele pe teren propriu. După ce Astra s-a impus la Chiajna, acum şi Universitatea Cluj a învins acolo, spre satisfacţia fostului antrenor al ilfovenilor.

Marius Şumudică pare să fie mai inspirat în duelurile sale verbale cu Ionuţ Chirilă decât în meseria de antrenor. Cu el pe bancă, Concordia Chiajna arată ca o candidată la retrogradare, având trei puncte după trei runde.

Luni, elevii lui Şumudică au suferit un nou eşec pe teren propriu, însă la rezultatul din această seară a contribuit şi arbitrul Petrescu. În prima repriză, acesta a anulat un gol al gazdelor, considerând că portarul Niculescu a fost faultat. Reluările au demonstrat însă că centralul a greşit, iar Chiajna ar fi trebuit să conducă după 22 de minute.

În loc să fie 1-0 pentru Concordia, s-a făcut 1-0 pentru Universitatea Cluj, după pauză. Viveiros a lovit, mai întâi, transversala, iar apoi a marcat din cădere (64). Raul Costin a stabilit scorul final în minutul 86.

Ce a spus Şumudică?

După ce a făcut praf un reporter de la Look TV în prima etapă, acuzând că e mână în mână cu Ionuţ Chirilă, Marius Şumudică a fost mai calm după eşecul cu Universitatea Cluj.

„Asta e fotbalul. Când ai cinci, şase ocazii clare şi nu marchezi, asta se întâmplă. Ne lipseşte calitatea în atac, dar şi Wellington, care e accidentat. Treaba antrenorului e să ducă mingea până în careu, mai departe, mă scuzaţi, dar nu depinde de mine“, şi-a început Şumi analiza la Look TV.

El a acuzat şi golul anulat de arbitrul partidei: „Am avut un gol valabil în prima repriză, ceea ce e grav. La 1-0 nu se ştie ce s-ar fi întâmplat după pauză. E un moment greu peste care sper să trecem cu bine. Uşor, uşor, întrăm în criză. Pentru prima dată în cariera mea de antrenor, am parte de nişte <<clienţi>> care îmi cer demisia din minutul 5. Dacă Şumudică e problemă, nu e nimic, plec şi gata“.

Cum Chiajna a ajuns la două eşecuri în trei meciuri, cu siguranţă, e de aşteptat un nou atac lansat de Ionuţ Chirilă asupra succesorului său pe banca echipei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite