Şumudică l-a umilit pe Chirilă: "Să vină să-şi ia pantofii din portbagajul maşinii pe care i-a băgat-o Steaua în service"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şumudică e rapidist pur sânge
Şumudică e rapidist pur sânge

Marisu Şumudică şi Ionuţ Chirilă, adică actualul şi fostul antrenor al Concordiei, se luptă în declaraţii, încercând să-şi atribuie meritele evoluţiilor echipei din Chiajna.

Chirilă l-a acuzat pe Şumudică că venind în locul lui e ca şi cum s-ar fi urcat într-o maşină furată, ceea ce l-a înfuriat teribil pe tehnicianul de 43 de ani. 

După meciul cu Petrolul, scor 0-0, acesta i-a dat o replică savuroasă lui Ionuţ Chirilă: " A spus că i-am furat eu maşina. Îl aştept să vină să ia cele 7 perechi de pantofi din portbagajul maşinii, că vin sărbătorile şi poate găseşte să-i vîndă. Iar al doilea, maşina lui e în service pe aici, că a făcut accident cu autocarul Stelei", a spus Şumudică la Digi Sport, referindu-se la înfrîngerile dubioase şi la scor ale Concordiei în faţa echipei lui Reghecampf.

Ionuţ Chirilă este recunoscut în lume fotbalului pentru umblă cu portbagajul plin cu pantofi, pe care încearcă să-i vândă jucătorilor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite