Celebrul Ronald Koeman, încântat că l-a transferat pe Gardoş la Southampton. "E un fundaş bun pentru prezent şi viitor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronald Koeman a fost lăngă gardoş când acesta a semnat contractul
Ronald Koeman a fost lăngă gardoş când acesta a semnat contractul

Florin Gardoş a semnat un contract valabil pe patru ani cu gruparea engleză Southampton, care va plăti Stelei pentru transfer 6,8 milioane de euro.

”Este una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea. Este cel mai important pas pe care l-am făcut în cariera mea. Transferul meu în Premier League reprezintă o oportunitate imensă pentru mine, e un vis împlinit! Southampton a avut un parcurs bun în sezonul trecut, deci nu am stat prea mult pe gânduri când am primit oferta”, a declarat Gardoş pentru site-ul oficial al englezilor. Jucătorul a făcut deja cunoştinţă cu noul său antrenor, olandezul Ronald Koeman, "Sunt foarte bucuros că Florin va face parte din echipă. E încă un jucător tânăr, poate progresa şi mai mult. Ne-am orientat către Florin de când Lovren a părăsit clubul. Toate referinţele pe care le-am primit au fost bune, sunt convins că avem la club un fundaş bun atât pentru prezent, cât şi pentru viitor”, a spus acesta. 

Gardoş a ţinut să le transmită un mesaj şi tuturor steliştilor. "În cei patru ani petrecuţi la Steaua, am trăit cele mai frumoase momente din viaţa mea. Am cucerit trofee, am jucat în cele mai importante competiţii şi am ajuns, datorită Stelei, la echipa naţională. Pentru toate acestea, le mulţumesc suporterilor, conducătorilor, coechipierilor, antrenorilor pe care i-am avut, precum şi stafului medical. Aceleaşi mulţumiri le adresez tuturor celor care m-au susţinut şi au fost alături de mine. Tot ce înseamnă Steaua va rămâne mereu în sufletul meu şi sper din tot sufletul ca rezultatele extraordinare să continue, atât în competiţiile interne, cât şi în Liga Campionilor", a spus Florin pentru steauafc.com.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite