Ceahlăul-FC Botoşani 0-1. Trupa lui Leo Grozavu a câştigat derby-ul Moldovei cu un gol înscris în minutul 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Botoşani a câştigat la limită, 1-0, confruntarea cu Ceahlăul disputată la Piatra Neamţ în etapa a 10-a din Liga 1. Unicul gol al întâlnirii a fost reuşit de Hadnagy în minutul 2.

Derby-ul Moldovei a programat în etapa a 10-a duelul dintre Ceahlăul şi FC Botoşani, două formaţii lipsite de grijile retrogradării. Partida a avut un debut fulminant, oaspeţii reuşind să deschidă scorul la două minute după fluierul de start. Hadnagy a urmărit bine o minge şutată de Martinus în bară şi a trimis în plasă din câţiva metri. 

După deschiderea scorului, deşi era de aşteptat ca nemţenii să se arunce în atac, ocaziile au lipsit cu desăvârşire la poarta Botoşaniului. Cei care au irosit o mare şansă de gol au fost tot oaspeţii, prin Fulop, al cărui şut a trecut la o palmă de poarta lui Calancea în minutul 36. 

Repriza secundă a oferit acelaşi joc plictisitor, cu Botoşaniul apărându-şi avantajul fragil, în vreme ce gazdele au fost incapabile să-şi creeze ocazii de gol. S-a terminat 1-0 pentru FC Botoşani, care acumulează 17 puncte şi se apropie la două lungimi de ocupanta locului 3, Astra Giurgiu.

De partea cealaltă, Ceahlăul se menţine pentru moment pe locul 10 în clasamentul Ligii 1, dar poate fi depăşită de Craiova şi Pandurii în cazul în care cele două formaţii vor câştiga meciurile cu Dinamo, respectiv Universitatea Cluj.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite