Atac grobian al unui membru din familia Becali la adresa Simonei Halep: „S-a şmecherit inutil. Joacă de foame!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep, numărul 3 mondial în tenisul feminin şi cea mai bună sportivă a României, a devenit victima unui atac bădărănesc venit din partea familiei Becali.

Ionuţ Becali, unul dintre nepoţii lui Gigi Becali, a postat pe Facebook un mesaj ruşinos la adresa sportivei noastre. „Cipanica asta nebunatică s-a şmecherit inutil! Cum spuneam, joacă de foame, nu pentru România! Pentru fraţii ei din Cogealac”, a fost mesajul dezvăluit de fanatik.ro.

Gestul acestuia pare de neînţeles ţinând cont că atât familia Halep, cât şi familia Becali sunt familii de machidoni, în care respectul este pus la loc de cinste. 

Din păcate, decizia Simonei Halep de a nu juca pentru România i-a adus acesteia şi alte critici, de la foşti sportivi, precum Ilie Năstase, Alin Petrache sau Gabriela Szabo. Au existat însă şi destule voci care au apărat-o pe Simona, care se bucură în continuare de simpatia românilor.

Ilie Năstase se numără printre cei mai duri critici ai deciziei Simonei Halep de a nu juca pentru România în meciul de FED Cup, contra Canadei.

"De condamnat mi se pare faptul că ea spune că e obosită, dar se duce la Stuttgart. La Fed Cup nu sunt maşini Porsche. Dacă eram în locul ei, jucam la Fed Cup. Eu i-aş pune o întrebare: ce e mai important Fed Cup sau turneul de la Stuttgart? Nu e prima oară când i se întâmplă treaba asta, să meargă să joace în altă parte. Joacă o singură dată pe an sau de două ori pentru echipa naţională. Poate nu îi place spiritul de echipă. Eu dacă m-aş odihni, nu aş juca în altă parte. Nu ajungi numărul 1 dacă joci la Stuttgart. Ajungi numărul 1 dacă te gândeşti la turneele de Grand Slam" - a declarat apoi Ilie Năstase la Dolce Sport.

Ultima persoană care a luat atitudine este Gabi Szabo, Ministrul Tineretului şi Sportului, care a declarat pentru Dolce Sport: "Eu am alergat doar pentru România. Fiecare decide pentru viitorul lui. Pot vorbi din perspectiva mea. Eu am alergat doar pentru România. Şi dacă vă uitaţi la toţi sportivii României, niciunul nu a refuzat să vină la lotul naţional. A veni la lotul national e o mândrie pentru toţi sportivii acestei ţări.Toţi cei care practică azi sport de performanţă, toţi tind să ajung la loturile nationale şi să participe pentru România la Europene, Mondiale sau Jocuri Olimpice"

Prima reacţie a Simonei Halep după atacul lui Ilie Năstase

 Managerul Simonei Halep explică răspicat de ce nu participă jucătoarea noastră la FED Cup: "Obiectivul pentru 2015 este altul"

INTERVIU Simona Halep: "A fost nebunie ce a făcut tata pentru mine!". Ce sfaturi are ea pentru părinţii celor care fac tenis

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite