Astra-Pandurii 2-1. Gorjenii au condus la Giurgiu, dar, cu un om eliminat, n-au rezistat şi au pierdut pe final

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astra a învins pe Pandurii cu 2-1 într-un meci contând pentru etapa a 5-a din Liga 1. Deşi oaspeţii au condus până în minutul 71, au plecat de la Giurgiu fără niciun punct, giurgiuvenii marcând de două ori în ultimul sfert de oră.

Astra, o echipă care a primit nouă goluri în ultimele două partide, din Liga 1 (1-4 cu CFR Cluj) şi Europa League (1-5 cu Dinamo Zagreb), aborda meciul cu Pandurii, din etapa a 5-a a Ligii 1, cu sabia lui Damocles deasupra capului. Antrenorul Isăilă era ameninţat cu demiterea în cazul unui nou eşec, iar asta şi-a pus amprenta asupra jocului gazdelor.

Partida a început prost pentru Astra, care a încasat un gol în minutul 8. Fundaşul Momcilovic a trimis plasat cu capul, din colţul careului mic, şi l-a învins Silviu Lung. În minutul 22, Pandurii a rămas în inferioritate numerică, după ce Erico a fost eliminat pentru un fault în postură de ultim apărător, iar misiunea gorjenilor se complica.

Cu un om în plus, Astra s-a chinuit teribil. Golul egalizator a venit în minutul 72, când Joazinho, jucător împrumutat de la Braga, a trimis în plasă o centrare a lui Budescu. Când nimeni nu se mai aştepta, în minutul 88, Bukari a şutat pe jos, la colţul lung şi a făcut 2-1 pentru Astra, acesta fiind şi scorul final.

Graţie acestui succes, giurgiuvenii au egalat Steaua în clasament şi l-au salvat pe Isăilă de la demitere, cel puţin pentru moment. De partea cealaltă, Pandurii rămâne în zona minată a clasamentului, pe locul 13 cu 7 puncte adunate din 8 meciuri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite