VIDEO A fost „fă“ sau „mă“? Ponta: E clar că nu am zis aşa ceva. Pană: Nu are în vocabular acest cuvânt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta i s-a adresat cu apelativul „fă“ Doinei Pană, ministrul Apelor, în timp ce se aflau în vizită în satele inundate din judeţul Teleorman, potrivit stirileprotv.ro. Premierul neagă că ar fi folosit un limbaj injurios la adresa ministrului Apelor.

Aflat în Beiu (Teleorman), sat afectat de o viitură, Victor Ponta a vizitat localitatea într-o barcă pneumatică, deşi apa nu era mare

La un moment dat, în barcă a urcat şi Doina Pană, ministrul delegat pentru Ape. „Tu ce faci, fă, Doina, aicea? Aveai chef de nişte inundaţii?“, a întrebat-o premierul pe aceasta. „Păi nu aveam chef, dar...“, a răspuns ministrul delegat pentru Ape, potrivit imaginilor difuzate de Ştirile ProTV.

Victor Ponta a fost însoţit în această vizită şi de vicepremierul Liviu Dragnea. Cei doi le-au promis localnicilor că Guvernul va aloca sumele necesare realizării digului de la Beiu şi refacerii podului de la Alexandria.

Un derapaj celebru este cel al fostului preşedinte Ion Iliescu. La începutul anilor ’90, acesta i s-a adresat unui jurnalist cu apelativul „Măi animalule“. 

Ponta: Nu am spus

Premierul Victor Ponta neagă că ar fi folosit un limbaj injurios la adresa Doinei Pană: “Am văzut ca m-am adresat injurios. M-am uitat pe înregistrare şi e clar că nu am zis aşa ceva. Nu băusem nici whiskey, nici nu coborâsem de pe vapor, nu mă adresez aşa. (…) Aşa e împărţită lumea între cei care fac ceva şi cei care înjură, nu va supărăţi că unii ne înjură”, le-a spus Ponta ministrilor, la începutul şedinţei de guvern.

Pană: Nu are în vocabular acest cuvânt

Ministrul Apei şi Pădurilor, Doina Pană, a negat că premierul i s-ar fi adresat cu apelativul ”„Fă, Doina“, ieri când au vizitata satele inundate din judeţul Teleorman: "În vocabularul premierului Victor Ponta eu acest cuvânt nu l-am auzit niciodată, în niciun context. Foloseşte ca un apelativ prietenesc, de exemplu, «măi, Liviule», «măi, Doina», dar în niciun caz ceea ce s-a relatat în presă. Şi, dacă ascultaţi cu atenţie, pentru că există bandă audio, o să-mi daţi dreptate. Repet, nu există în vocabularul premierului acest cuvânt", a spus ministrul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite