Ponta, huiduit în Gara de Nord, la ieşirea din tren: „Eu nu i-am aranjat nimic la Constanţa lui Băsescu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Victor Ponta FOTO Adevărul
Premierul Victor Ponta FOTO Adevărul

Premierul Victor Ponta a fost primit sâmbătă, la sosirea în Gara de Nord din Bucureşti, cu huiduieli din partea unui grup de 30 de tineri care l-au aşteptat pe peron.

„“De ce te-a trimis?” l-a întrebat Ponta pe un tânăr din grup, zâmbind. “Dar eu nu i-am aranjat nimic lui Băsescu azi la Constanţa. Nu trebuia să-mi aranjeze ei aici”, a spus Ponta.

Premierul Victor Ponta a plecat, sâmbătă după-amiază, din Gara Craiova, în prima cursă a trenului electric Hyperion, produs în acest oraş, el spunând că garnitura arată mai bine decât orice alt tren din Franţa, Germania sau Statele Unite ale Americii.

Premierul Victor Ponta a ajuns la Craiova însoţit de Liviu Dragnea şi Dan Şova, ei mergând în Gara Craiova, unde sâmbătă după-amiază a plecat în prima sa cursă trenul Hyperion, primul tren electric fabricat în România de către compania Softronic Craiova.

„Am promis în urmă cu o lună că vin şi facem primul drum cu un tren electric românesc, un tren care arată mai bine ca orice tren din Germania, Franţa sau America şi sunt absolut convins că de la Craiova vor pleca foarte multe trenuri moderne. Am văzut că facem şi locomotive, după 24 de ani, se fac trenuri de care suntem mândri şi eu o sa fiu mândru să merg cu trenul făcut la Craiova, la Softronic, în toată Europa", a afirmat Ponta.

Băsescu, scuipat la Constanţa
 

La rândul său, tot sâmbătă, cu o zi înainte de alegeri, preşedintele Traian Băsescu a fost scuipat, sâmbătă, la Constanţa, acolo unde a participat la cel mai mare eveniment al începutului de sezon - deschiderea oficială a Tall Ships Regatta 2014.

Şeful statului a continuat să vorbească aproximativ două minute cu câţiva oameni din mulţimea adunată în terminalul de pasageri al Portului Constanţa, iar apoi s-a urcat în maşină şi a plecat din port.
 

Victor Ponta a afirmat despre incidentul de la Constanţa, unde preşedintele Traian Băsescu a fost scuipat de un bărbat în Portul Constanţa, că este un gest reprobabil. Aflat într-o escală scurtă în gara din Roşiorii de Vede, premierul a refuzat să comenteze prea mult incidentul.

Traian Băsescu a fost scuipat la Constanţa 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite