Deputatul PSD Mădălin Voicu, numit şef al Consulatului General al României la Bonn

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD Mădălin Voicu a fost numit, miercuri, şef al Consulatului General al României în Germania. Hotărârea a fost luată în şedinţa de Guvern.

„Începând cu data încheierii misiunii domnului Mihai Botorog, domnul Mădălin Ştefan Voicu se numeşte consul general, şef al Consulatului General al României la Bonn, Republica Federală Germania“, se precizează într-o informaţie de presă a Guvernului.

Deputatul a anunţat marţi că îşi doreşte să iasă din politica românească cât de curând posibil, pe motiv că nu mai vrea să facă „politică uşor diletantistă, cu ipocrizii, minciuni şi înşelăciuni“.

„Eu vreau să ies din politică foarte repede. Asta însemnând maxim o lună de zile. În momentul în care voi ieşi din politică, eu nu o să arunc cu pietre sau să critic. (...) Vreau să îmi aleg un alt drum, în altă direcţie, unde voi reuşi probabil să fac mult mai mult“, a declarat ieri Mădălin Voicu.

Citeşte şi:

Liviu Dragnea este noul şef al PSD: Victor rămâne prietenul meu, sper că şi eu rămân prietenul lui; Ponta - absent

Liviu Dragnea a fost votat şef interimar al PSD, cu 65 de voturi favorabile, în timp ce contracandidata sa, Rovana Plumb, a primit doar 18 de voturi, iar două dintre buletinele de vot au fost anulate. Victor Ponta a plecat din sală înainte de vot şi nu a mai revenit.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite