Fostul preşedinte al CCA Vasile Avram a fost eliberat condiţionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul şef al arbitrilor Vasile Avram a fost eliberat condiţionat din penitenciarul de la Găeşti, acolo unde a ispăşit un an şi patru zile din pedeapsa de trei ani primită în dosarul „Mită în elicopter”.

În vârstă de 62 de ani, Vasile Avram a depus, prin intermediul avocaţilor săi, o cerere de eliberare condiţionată la începutul acestui an. În cererea de eliberare a fost menţionat faptul că Vasile Avram a scris trei cărţi în perioada în care a fost încarcerat dar şi că a avut un comportament exemplar. 

În timpul detenţiei, fostul şef al CCA a publicat trei lucrări ştiinţifice: Managementul fotbalului – abordare strategică în administrarea clubului de fotbal şi în planificarea la nivel central, Impactul investiţiilor străine directe asupra abilităţilor manageriale din ţara gazdă şi Fotbalul românesc.

"Acum sunt la masă şi nu vreau să dau nicio declaraţie în această perioadă." a spus Vasile Avram pentru MEDIAFAX

Avram a fost condamnat anul trecut la 3 ani de închisoare pentru luare de mită şi 6 luni pentru tentativă la fals în înscrisuri sub semnatura privată în legatură directă cu infracţiuni de corupţie. Cele două pedepse au fost contopite, iar Avram a executat pedeapsa cea mai grea, de 3 ani, din care s-a scăzut perioada în care a fost reţinut şi arestat preventiv, între 24 septembrie şi 21 noiembrie 2011.

Pe data de 15 aprilie, Avram se va întoarce în sala de judecată, acolo unde este pe rol procesul pe care fostul preşedinte al CCA l-a intentat Federaţiei Române de Fotbal, prin care îşi cere drepturile salariale pentru perioada în care a fost concediat de la şefia arbitrilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite