UPDATE Dinu Patriciu a ieşit din operaţia pentru transplant de ficat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Dinu Patriciu (62 de ani) se află, în aceste minute, pe masa de operaţie a unei clinici din Milano, pentru un transplant de ficat.

UPDATE Operaţia de transplant s-a încheiat, iar primele informaţii arată că nu au existat complicaţii.

După transplantul de ficat, primele 48 de ore sunt critice, susţin medicii. Mai apoi, pacientul va rămâne în spitalul din Milano două săptămâni pentru recuperare, iar toata viaţa va urma un tratament imunosupresor, pentru ca organismul să nu respingă noul ficat.

Potrivit unor surse apropiate omului de afaceri, el intenţionează să se stabilească în Marea Britanie după recuperarea aferentă intervenţiei chirurgicale şi să-şi mute toate afacerile într-un paradis fiscal. La Milano, el s-a cazat într-un hotel de cinci stele sub numele de Jones.

Dinu Patriciu a părăsit România în urma cu o lună şi jumătate. A trecut mai întâi pe la medicii din Milano, unde a fost investigat pentru problemele sale de sănătate. Pentru liniştea lui, Patriciu a apelat şi la specialiştii unui spital din Londra.

Transplantul de ficat se desfăşoară într-o clinică de lux din Milano. Patriciu suferă de ciroză într-o formă avansată. El aştepta de multe luni o compatibilitate cu un donator. Operaţia costă peste 150.000 de euro.

La ora publicării acestei ştiri, operaţia se apropia de final şi nu apăruseră complicaţii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite