Parcarea de la Autogara Militari a fost închisă, după o investiţie de 4 milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parcarea de la Autogara Militari a fost închisă
Parcarea de la Autogara Militari a fost închisă

Parcarea de la Autogara Militari, din Bucureşti, destinată în special navetiştilor, a fost deschisă în urmă cu mai puţin de trei ani, iar pentru construirea acesteia, primăria a plătit în jur de 4 milioane de lei. De la 1 aprilie, parcarea a fost închisă, autorităţile motivând că terenul de la Autogara Militari era proprietate privată, iar contractul de închiriere ar fi expirat.

Parcarea publica de la Autogara Militari a fost inaugurată de fostul primar al Sectorului 6, Cristian Poteraş, pe 2 septembrie 2010. Aceasta are o suprafaţă de 17.000 de metri pătraţi, iar în perimetrul ei intră 700 de locuri de parcare.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Sectorului 6, parcarea nu va mai putea găzdui maşinile, întrucât contractul de închiriere încheiat între primărie şi proprietarul terenului a expirat şi nu a mai fost prelungit.

Aceleaşi surse au precizat şi faptul că, până în prezent, Primăria Sectorului 6 nu a eliberat nicio autorizaţie de desfiinţare a parcării.

Un angajat al parcării spune că, cel mai probabil, în locul parcării se va construi un supermarket Kaufland. Mai mult decât atât, în urmă cu doar câteva săptămâni, presa scria despre inaugurarea unui nou supermarket Kaufland în zona Autogării Militari.

Unul dintre proiectele Primăriei Generale are legătură cu amenajarea de parcări publice la periferia Bucureştiului. Aceste parcări îi vizează în special pe cei din afara oraşului, care îşi pot lăsa maşina în siguranţă la intrarea în Bucureşti, urmând apoi să călătorească cu mijloacele de transport în comun.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite