Agresiune în trafic între un biciclist şi un şofer. Biciclistul s-a urcat pe capota maşinii fiind transportat aşa până în apropierea unei secţii de Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

O agresiune în trafic a avut loc, joi, pe o stradă din sectorul 6 între un biciclist livrator şi un şofer, informează Poliţia Capitalei. Totul a plecat de la faptul că un şofer ar fi agresat biciclistul iar acesta s-ar fi urcat pe capota maşinii, fiind transportat aşa până în apropierea unei secţii de Poliţie.

Potrivit Poliţiei Capitaliei, joi, in jurul orei 14.00, Sectia 20 Politie a fost sesizată prin apel 112  cu privire la faptul ca pe o stradă din sectorul 6, are loc o agresiune în trafic.

„Din verificările preliminare reiese faptul ca a avut loc un incident intre un biciclist livrator  si un conducator auto, cel din urmă agresând biciclistul pentru faptul că i-ar fi atras atenţia cu privire la modul de deplasare in trafic. Biciclistul s-ar fi urcat pe capota maşinii, agăţându-se şi fiind transportat pe  o distanţă mare, până în apropierea Secţiei 20 de Poliţie”, conform sursei citate.

Conform sursei citate, cei doi se află la sediul Secţiei 20 Poliţie, pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite