VIDEO „Morăriţa” şi „Ioane, Ioane” au băgat în priză Electric Castle. Mirabela Dauer, în lacrimi pe scenă

VIDEO „Morăriţa” şi „Ioane, Ioane” au băgat în priză Electric Castle. Mirabela Dauer, în lacrimi pe scenă

Mirabela Dauer a făcut show la Electric Castle. FOTO: Remus Florescu

Circa 2.000 de persoane au aplaudat-o pe Mirabela Dauer pe scena „Hangar” de la Electric Castle. Tinerii au dansat pe melodii precum „Te aşept să vii”, „Ioane, Ioane” şi „Morăriţa”. Atmosfera a făcut-o pe celebra artistă să izbucnească în lacrimi: „E cel mai frumos cadou de ziua mea”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Organizatorii Electric Castle au inclus anul acesta în program două petreceri tematice dedicate muzicii disco a anilor 70-80. Primul eveniment a avut loc miercuri noapte şi a avut în centru muzica disco românească, urmând ca vineri să fie organizată o petrecere disco din anii 70-80 din străinătate.
În această seară, pe scenă au urcat Mirabela Dauer şi Corina Chiriac cu melodii celebre care au primit o linie melodică modernă. Tinerii au dansat şi au cântat pe şlagăre celebre precum „Te aşept să vii (Fotoliul din odaie)”, „Ioane, Ioane” sau „Morăriţa”. Atmosfera creată de cele circa 2.000 de pesoane din scena „Hangar” le-a impresionat pe artiste. Foarte mulţi spectatori foarte tineri ştiau versurile pe de rost. În timp ce Mirabela Dauer cânta „Ioane, Ioane”, în faţa scenei mai mulţi tineri s-au prins în horă. La final, artista a făcut chiar şi un bis - melodia „Te aştept să vii” („Fotoliul din odaie”) 

„Sunt cel mai fericit om”

 
„Sunt cel mai fericit om. Acum câteva zile a fost ziua mea şi e cel mai frumos cadou pe care l-am primit în viaţa mea. Şi nu mai vorbesc că mă apucă plânsul iar, ca pe scenă”, a declart Mirabela Dauer presei după spectacolul care a ţinut o oră, de la 22.00 la 23.00. Întrebată despre atmosfera de la EC, Mirabela a spus:
 
„Băieţii de la Discoteca (un proiect în care este implicată-nr) m-au obişnuit cu aceste gen de spectacol, m-au cărat prin cluburi dacă vă vine să credeţi. Şi pe mine, şi pe Corina. Copiii aceştia ştiau toate versurile mele şi atunci cum să nu plângi, am plâns de fericire”, a detaliat artista. 
Mirabela Dauer a felicitat organizatorii pentru că „Este prima dată, în afară de concertele din străinătate, când mie şi Corinei ni s-a alocat o cabină cu tot ce este nevoie pentru un artist, mâncare, băutură, aer condiţionat, fotolii pentru relaxare. E prima dată când mi se întâmplă aşa ceva în România. Şi au făcut-o nişte tineri, cei mai în vârstă ar trebui să înveţe de la aceşti tineri”.  
 
Citeşte şi
 
 

 

citeste totul despre: