Pagina se numeşte „Propun Emil Boc - Candidat la Prezidentiale 2014“ şi este descrisă drept „un proiect civic cu valoare de sondaj, fără nicio implicaţie sau legătură politică“. Scopul acesteia este să strângă „adeziuni virtuale (like-uri) pentru a-l încuraja pe Emil Boc sa candideze la Alegerile Prezidenţiale din 2014.

Edilul clujean, fost premier, a delarat mai demult că nu doreşte să candideze la prezindenţiale şi singura fucnţie de preşedinte pe care o are în gând e cea de preşedinte al scării de bloc.

Această pagină de Facebook  este o campanie iniţiată şi susţinută de TraianBasescuSource, o pagină care îi face imagine preşedintelui statului.
Ultima postare pe pagina lui Boc este o imagine cu acesta şi monica Macovei, iar comentariul care însoţeşte poza este „Doi oameni care - cel puţin la prima vedere - par a face parte dintre cei care ar putea duce ţara asta intr-o direcţie mai bună...“

Alte fotografii ale paginii sunt cu Emil Boc şi preşedintele statului, Traian Băsescu, dar şi cu primarul Clujului la Revelionul 2014 din Piaţa Unirii.

Mai puteţi citi:

Primarul Clujului, Emil  Boc: Preşedintele PDL nu trebuie să fie şi candidatul la Preşedinţia României

Emil Boc protestează pe Facebook: „Guvernul Ponta dă bugetului Clujului pe 2014 un tun de 1 milion de euro“

VIDEO Boc: “statul de drept va fi în pericol dacă va fi adoptat proiectul de revizuire a Constituţiei propus de USL”