Chec pufos cu dovleac, nuci şi stafide

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru pofticioşii care iubesc gustul de dovleac, vă propunem reţeta de chec pufos cu dovleac, nuci şi stafide. Cu o culoare intensă şi un gust excelent, sigur va fi pe lista deserturilor preferate ale familiei şi prietenilor.

Ingrediente :

3 ouă

180 grame zahăr

75 grame unt topit

200 grame dovleac crud ras

200 grame făină

1 linguriţă praf de copt

1/4 linguriţă scorţişoară

nuci

stafide

Mod de preparare:

Într-un castron mixăm spumă ouale cu zahărul, adăugăm untul topit şi răcorit, dovleacul crud ras, apoi faina amestecată cu praful de copt şi scorţişoara măcinată. Compoziţia o turnăm în tava de chec tapetată cu hartie de copt.

image

Deasupra presărăm nucile şi stafidele. Se coace în cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius, circa 35 minute. Pentru a verifica dacă este copt, se face testul scobitorii.

image

Poftă bună!

Sursă: miremirc.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite