stiri despre angela merkel

Iohannis, Dragnea, Tăriceanu, Grindeanu, SRI, DNA, Antena 3, SIE, Masoneria, UE, Serviciile, Rusia, SUA, Parlamentul. Cine conduce România? Iată o altă întrebare din viaţa „cetăţeanului turmentat“! Am ajuns la această nedumerire pentru că am fost bombardaţi, intoxicaţi şi manipulaţi cu tot felul de „probleme“, „alerte“, „dezvăluiri“, „campanii“, „bombe de presă“, care ne-au alungat în văgăuna noastră.

acum 19 ore · comentarii (18)

Evenimentele recente din Budapesta şi Moscova, unde guvernul Viktor Orban îl demonizează pe George Soros, conform unui model folosit cu succes şi de PSD în campania electorală pentru alegerile parlamentare, ne arată un pattern, un tipar similar după care noii populişti acţionează în Europa de Est, către destinaţia firească a unui model putinist desăvârşit.

acum 12 ore · comentarii (42)

Privite de ai noştri politicieni cu un dezinteres total, la Bruxelles continuă să se producă evenimente deosebit de importante prin impactul pe care, cu siguranţă, îl vor avea asupra legislaţiei europene. Cea care, odată adoptată, va deveni acquis comunitar, deci obligatoriu de integrat în legislaţiile naţionale, schimbând viaţa noastră a tuturor.

acum 19 ore · comentarii (6)

Aud că patronii de taxi din România se iau de UBER în loc să se ia de piept cu statul, care îi reglementează la fel de ineficient şi de arbitrar cum tratează şi piaţa de medicamente, sau Codul Fiscal. Românii pot crea deficit acolo unde e surplus oricînd, toţi care ajung pe la guvernare, cu PSD în frunte, par să fi fost educaţi la academia de cum să planifici bine ca să iasă prost, de pe timpul comunismului.

acum 15 ore · comentarii (0)

Spuneam recent că statul român funcţionează undeva pentru 55% din populaţia sa. Ceilalţi 45% să se descurce pe cont propriu. Sînt oameni în afara statului. Dar şi pentru cele 55% statul funcţionează gradual: mult pentru vîrful de 15% şi tot mai puţin pentru alte „caste”.

acum 18 ore · comentarii (6)

Unul dintre cei mai mari regizori ai tuturor timpurilor şi-a pierdut complet încrederea în cinematografie. Într-un interviu acordat agenţiei Associated Press, Martin Scorsese a anunţat decesul industriei. Mintea strălucită din spatele unor capodopere precum „Goodfellas” sau „Taxi Driver” consideră că stilul lui de film nu se mai potriveşte în peisajul contemporan:

acum 18 ore · comentarii (2)

Este o lectură fascinantă. Gratis. Poate stârni reacţii emoţionale, trăiri diverse, stări de revoltă sau, cine ştie, admiraţie. Întrebări, semne mari de îndoială şi credibilitate la adresa aleşilor ţării. Păi cine se aşteaptă să avem parlamentari fără nimic avere? Citind declaraţiile de avere ale unora aleşi ai poporului rămâi perplex!!! Te întrebi stupefiat, cum mama dracului, au strâns unii bogăţii impresionante?!!!

acum 16 ore · comentarii (1)

Sunt puţine relaţiile de prietenie de o viaţă în cultura română recentă. La stingerea din viaţă la Paris a lui Dan Mastacan în 23 aprilie, Gigi Căciuleanu îl omagiază într-un text cald şi emoţionant. Cititorii noştri merită a-l citi în integralitatea lui. Dan Mastacan este fără doar şi poate un personaj de teatru. Sau de film. Sau, mai bine zis, de amândouă.

acum 13 ore · comentarii (0)

Aştern pe ecranul computerului aceste însemnări despre spectacolul cu Opiniile unui clovn, o monodramă concepută de un tânăr actor pe nume Alex Buescu, după celebrul roman omonim al lui Heinrich Böll, în regia discretă, de cele mai multe ore eficientă, cu măsură a Ancăi Maria Colţeanu, în dimineaţa zilei de miercuri, 26 aprilie 2017.

acum 23 ore · comentarii (0)

De la egipteni şi Luther până la moderni, puţini au rămas la adăpost de greşeli când e vorba de iudeofobie şi de evrei. Căci versatilitatea şi venalitatea antisemitismului sunt imense. La fel, tenacitatea lui. Infailibil, se ştie, nu e nimeni. Nici papa, în ciuda fişei postului, de vreme ce Francisc a comis enormitatea de a compara taberele de refugiaţi ale statului elen cu lagărele de concentrare naziste.

acum 2 zile · comentarii (16)

„Dacă politicienii sunt infractori asta doar pentru că alegătorii lor sunt infractori sau şi-ar dori să fie infractori.“ Nu ştiu câtora dintre voi vi s-a strecurat acest gând în minte şi nu l-aţi trădat pentru a nu vă jigni apropiaţii care au votat infractori şi mediocrii în parlament, dar am bănuiala că sunteţi mulţi cei care nu sunteţi scutiţi de povara acestui gând în România lui 2017.

acum 2 zile · comentarii (9)