Cum va arăta omul peste 1.000 de ani: pielea va fi mai neagră şi ochii mai roşii

Cum va arăta omul peste 1.000 de ani: pielea va fi mai neagră şi ochii mai roşii

Omul va evolua într-un mod foarte interesant în următorii ani. Poate chiar ca în jocul Crysis.

Mereu există câte un om care vrea să prevadă viitorul, iar unele studii sau analize se adeveresc, parţial. Acum, poţi afla cum ar trebui să fie omul peste 1.000 de ani, dar nu lua totul ad litteram.

Ştiri pe aceeaşi temă

ASAPScience este un canal de YouTube foarte bun în a explica tot felul de mituri, credinţe populare sau în a prezenta diverse analize din lumea ştiinţei. Recent, a publicat un video în care explică evoluţia omului de-a lungul următorului mileniului şi este una foarte interesantă.

Să vorbim despre predicţii pentru 1.000 de ani e foarte mult, dar în această perioadă de timp, omul ar putea să aibă ochii roşii din cauza mutaţiilor pe care le va suferi la nivelul ADN-ului, iar pielea va fi mult mai închisă la culoare, ca o consecinţă a încălzirii globale. Vom fi mai înalţi, mai slabi, iar forma corpului va fi diferită. Mai mult, va fi cazul unui mix între om şi roboţi, astfel că organismul acesta actual va evolua spre abilităţi supraomeneşti.

„În viitor, nanoroboţii vor fi parte integrală a organismului nostru şi ne vor consolida abilităţile. Nu vom mai fi limitaţi la propriul trup, vom fi un amestec de biologic şi tehnologie”, explică ASAPScience în videoclip. Evoluţia ştiinţei va face ca generaţiile viitoare să fie compuse din oameni din ce în ce mai inteligenţi şi mai atrăgători din punct de vedere fizic. Totuşi, s-ar putea ca lipsa diversităţii să provoace o nouă maladie, care ar putea distruge întreaga rasă umană. Globalizarea aceasta ne duce spre aşa ceva.

Dacă pare prea mult să vorbim despre evoluţia de-a lungul a 1.000 de ani, Cadell Last, cercetător la Global Brain Institute, crede că în 2050 vom avea un tip de om total diferit, datorită tehnologiei, comportamentului şi selecţiei naturale. De asemenea, vom trai mai mult, iar copiii vor fi făcuţi la vârste înaintate, nu cum se mai obişnuieşte şi acum ca părinţii să aibă sub 30 de ani. Până vom ajunge acolo, poţi parcurge şi această analiză din urmă cu doi ani.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: