WhatsApp va beneficia în curând de Dark Mode

WhatsApp va beneficia în curând de Dark Mode

Posibilitatea de a alege o temă întunecată pentru anumite aplicaţii a fost una dintre cele mai populare funcţii ale anului trecut şi va fi introdusă într-un final şi pe WhatsApp.

Ştiri pe aceeaşi temă

WhatsApp este singura dintre cele trei mari aplicaţii ale Facebook care nu beneficiază încă de Dark Mode, însă acest lucru este pe cale să se schimbe. Conform site-ului WABetaInfo, citat de Engadget, utilizatorii de WhatsApp care se află în programul de testare beta al Google Play au observat prezenţa funcţiei în cea mai nouă versiune a aplicaţiei (2.20.13).

Funcţia este aşteptată să apară pe toate telefoanele odată cu introducerea noului update, şi va putea fi găsită în Settings, şi apoi în tab-ul Chats.

Utilizatorii vor avea posibilitatea de a activa Dark Mode-ul permanent, doar pe timp de noapte sau atunci când nivelul bateriei va ajunge sub un anumit procent, pentru economisirea acesteia.

Messenger a fost prima dintre aplicaţiile Facebook care a introdus Dark Mode-ul, la începutul anului trecut, fiind urmată de Instagram în octombrie. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: