Twitter cumpără aplicaţia de podcast-uri Breaker

Twitter cumpără aplicaţia de podcast-uri Breaker

Twitter a anunţat achiziţionarea Breaker, o aplicaţie de podcast-uri cu facilităţi de socializare, pe care o va folosi pentru a-şi îmbunătăţi propriile capacităţi audio.

Ştiri pe aceeaşi temă

Breaker, o aplicaţie de podcast-uri lansată în 2016, a fost achiziţionată de Twitter pentru o sumă necunoscută. Echipa din spatele aplicaţiei va lucra pe viitor în cadrul Twitter pentru dezvoltarea abilităţilor audio ale reţelei sociale.

Izolarea socială a crescut masiv utilizarea soluţiilor digitale de comunicare audio şi video, iar marile companii de tehnologie au lansat ori şi-au îmbunătăţit anul trecut produsele din această zonă. Cu o oarecare întârziere, Twitter a arătat şi ea că a sesizat această oportunitate.

Reţeaua socială a început să testeze de luna trecută o funcţie de comunicare audio, numită Spaces. Aceasta se doreşte a fi o alternativă la comunicarea în scris pentru utilizatorii Twitter.

Aici intervine achiziţia Breaker, pe care Twitter nu vrea să o folosească pentru a intra pe nişa podcast-urilor, ci pentru a grăbi dezvoltarea funcţionalităţilor audio din cadrul secţiunii Spaces.

Twitter spune că Braker va ajuta la crearea unui ecosistem sănătos de socializare prin comunicare audio, fără a detalia ce înţelege prin acest lucru. Ca urmare a achiziţiei, aplicaţia Breaker se va închide din 15 ianuarie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările