Instagram va introduce un abonament cu plată

Instagram va introduce un abonament cu plată

Foto: Shutterstock

Reţeaua socială americană Instagram introduce posibilitatea de a crea abonamente plătite, astfel încât bloggerii să-şi poată monetiza mai eficient conţinutul, a anunţat miercuri şeful reţelei de socializare, Adam Mosseri.

„Săptămâna aceasta lansăm prima versiune de urmărire pe Instagram, <...>, astfel încât creatorii de conţinut să îşi poată câştiga existenţa. Este important ca aceştia să poată face acest lucru în mod previzibil, iar urmărirea este unul dintre cele mai bune lucruri de făcut.” el a spus.

Cu ajutorul noii caracteristici plătite, bloggerii vor putea împărtăşi lucruri cu audienţa şi vor putea face transmisii live, postări şi videoclipuri scurte doar pentru cei care s-au abonat la acestea. În plus, reţeaua de socializare va evidenţia comentariile abonaţilor lor plătiţi cu o pictogramă specială pentru creatorii de conţinut. Noua caracteristică va fi testată iniţial în Statele Unite.
Instagram este o aplicaţie de socializare pentru postarea şi evaluarea fotografiilor, imaginilor şi videoclipurilor. Din 2012, este deţinută de compania americană Facebook, care a fost redenumită recent Meta. În 2020, aplicaţia mobilă de reţea socială a devenit una dintre cele mai populare din lume.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările