Facebook îţi va da voie să iei o pauză de la prietenii care te enervează

Facebook îţi va da voie să iei o pauză de la prietenii care te enervează

Foto: recode.net

Indiferent de cât de mulţi prieteni ai pe Facebook, News Feed-ul tău poate deveni un loc destul de aglomerat. Din când în când, vei dori să faci ordine prin el.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fiecare dintre noi are câte un prieten enervant, cineva care te dreanjează zilnic sau care te enervează cu opiniile lui în contradictoriu. Nu e suficient de ”nedorit” încât să câştige un Unfriend, însă ai putea lua o pauză de la el pentru ceva vreme. Facebook a găsit o cale de mijloc care îţi va permite să dezactivezi temporar din fluxul de ştiri şi din Messenger anumite persoane.

Cu ajutorul Facebook Snooze vei putea alege să ignori o anumită persoană sau pagină timp de 24 de ore, şapte zile sau 30 de zile. Funcţia se va dovedi destul de folositoare atunci când vei vrea să te fereşti de anumite spoilere din serialele preferate. În plus, poate fi o soluţie bună şi atunci când vine vorba de pagini care fac reclamă agresivă anumitor produse, notează Slashgear.

Butonul de snooze nu a apărut încă pentru toată lumea, însă acest lucru este aşteptat să se întâmple în viitorul foarte apropiat. Acum este doar în faza de testare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările