Facebook lansează o aplicaţie de comunicare pentru cupluri

Facebook lansează o aplicaţie de comunicare pentru cupluri

Cel mai nou produs Facebook este o aplicaţie care vrea să creeze un “spaţiu privat” prin care cuplurile să comunice şi să-şi trimită diverse tipuri de informaţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Creaţie a departamentului Facebook numit New Product Experimentation, aplicaţia Tuned este în mod evident un experiment, care încearcă să vadă în ce măsură prinde acest tip de comunicare nişată.
 
Cuplurile, ca toţi ceilalţi oamenii, pot folosi la fel de bine orice aplicaţie de comunicare. Însă, Facebook, vrea să încerce o aplicaţie care, aparent, este dedicată exclusiv cuplurilor.
 
Aplicaţia, care deocamdată este disponibilă doar pe iOS, permite cuplurilor să-şi împărtăşească starea de spirit, să-şi trimită melodiile preferate şi să creeze un album privat de însemnări, un fel de jurnal de cuplu.
 
Pot fi trimise, de asemenea, poze şi înregistrări audio, dar nu lipsesc nici deja tradiţionalele stickere.
 
Pentru muzică, aplicaţia dispune de integrare cu Spotify.
 
Nu este necesar un cont Facebook, însă aplicaţia se supune regulilor companiei privind datele, ceea ce înseamnă că informaţiile culese pot fi folosite pentru targetarea cu reclame.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: