UNBOXING. Huawei a lansat în România un nou telefon de buget cu conectivitate 5G: Huawei P40 lite 5G

UNBOXING. Huawei a lansat în România un nou telefon de buget cu conectivitate 5G: Huawei P40 lite 5G

În perioada 28 iulie – 11 august, cei care achiziţionează noul smartphone primesc gratuit o pereche de căşti wireless Huawei FreeBuds 3i.

Ştiri pe aceeaşi temă

Huawei P40 lite 5G este echipat cu un sistem cu cameră cvadruplă AI, care cuprinde o cameră principală de 64 MP, şi camere cu obiective ultra-wide, macro şi bokeh. Camera principală de 64 MP suportă funcţia combinării de pixeli 4 în 1, ce permite o capacitate de detectare a luminii mult îmbunătăţită.

Sistemul de cameră cvadruplă suportă şi funcţii video unice, precum modul video Huawei Dual-View, care le permite utilizatorilor să realizeze videoclipuri cu două camere diferite, înregistrarea video slow-motion la 960fps pentru încetinirea acţiunii până la 1/32 din viteza în timp real, şi crearea unor time-lapse-uri, excelente pentru a ilustra trecerea timpului.

Echipat cu un obiectiv cu diafragmă largă f/2.0, noul Huawei P40 lite 5G dispune de o funcţie Super Night Selfie, care optimizează subiectul cu algoritmi de portret avansaţi şi foloseşte Multi-Frame Fusion pentru a evidenţia culorile şi detaliile din fundal.

Alimentat de procesorul Kirin 820 5G de 7nm, Huawei P40 lite 5G oferă o experienţă 5G extrem de rapidă, cu modemul 5G integrat. Autonomia bateriei atinge 4000mAh, iar suportul pentru Huawei SuperCharge de 40W le oferă utilizatorilor posibilitatea unei încărcări sigure şi rapide.

Modul eBook transformă smartphone-ul într-o carte virtuală, care oferă o experienţă de lectură asemănătoare celei pe hârtie. Smartphone-ul introduce AppAssistant actualizat, care include funcţii noi precum Smart Brightness Lock, ce blochează temporar luminozitatea automată la lansarea unui joc, şi Floating Window, care le permite utilizatorilor să răspundă rapid la mesaje, fără a ieşi din joc.

Ecranul HUAWEI Punch FullView de 6,5 inci oferă suport pentru o rezoluţie de până la 2400x1080 la 405ppi şi 96% din gama de culori NTSC.Raportul ecran-corp ajunge la 90,3%,datorită camerei de selfie de tip punch-hole, integrată în ecran.

Huawei P40 lite 5G este disponibil în trei variante de culoare pe piaţa din România: Space Silver, Crush Green şi Midnight Black. Smartphone-ul este disponibil începând de azi, la partenerii autorizaţi ai producătorului, preţul recomandat fiind de 1699 lei. În plus, în intervalul 28 iulie – 11 august, cei care achiziţionează noul smartphone, primesc gratuit o pereche de căşti wireless Huawei FreeBuds 3i.

Noi le-am primit pentru review pe amândouă, aşa cum puteţi vedea în cele două videoclipuri, şi ne vom spune opinia despre ele în săptămânile următoare. Huawei P40 lite 5G este în varianta cu 6GB de RAM şi 128GB de stocare, în nuanţa Crush Green.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: