Telekom are noi oferte în 2020: abonament de mobil cu beneficii nelimitate, cu 50% reducere în primul an

Telekom are noi oferte în 2020: abonament de mobil cu beneficii nelimitate, cu 50% reducere în primul an

Compania a realizat şi unul dintre cele mai interesante ”transferuri” din 2020, aducând o faţă foarte cunoscută publicului pentru următoarele sale reclame: Ghiţă Ciobanul, cel care în 2015 apărea în reclamele Vodafone.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform rezultatelor de portare pentru anul 2019, anunţate de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Telecomunicaţii (ANCOM), Telekom Romania a ocupat locul al doilea în topul portabilităţii cu peste 249,000 de numere de telefonie mobilă portate.

Compania ţinteşte la rezultate pozitive şi în 2020, şi lansează noi oferte comerciale pentru cei care se vor porta în reţeaua lor începând de astăzi, 10 februarie. Ei vor putea achiziţiona abonamentul Mobil 6 cu 50% reducere în primele 12 luni şi vor plăti doar 3 euro/lună (aproximativ 14 lei/lună) în acest interval. După cele 12 luni, costul va fi 6 euro/lună.

De asemenea, cei care se vor porta în reţeaua Telekom Romania vor putea opta şi pentru achiziţionarea unui telefon mobil în rate, fără dobândă şi fără avans. Unul dintre smartphone-urile disponibile în oferta Telekom este Huawei Y6s. Cei care vor achiziţiona acest smartphone împreună cu abonamentul Mobil 6 vor plăti doar 7 euro/lună (aproximativ 33 lei/lună) în primele 12 luni de la portare: 3 euro/lună pentru serviciile de telefonie mobilă şi 4 euro/ lună rata pentru telefonul achiziţionat. După această perioadă, costul total va fi 10 euro/lună.

“Mobil Nelimitat este conceptul care a înregistrat cea mai bună performanţă în segmentul de mobil la finalul anului 2019. Pentru noi este clar că acest concept îi mulţumeşte pe clienţii noştri şi din acest motiv am pregătit o nouă ofertă cu beneficii nelimitate şi o reducere semnificativă a costului abonamentului: 50%, în primele 12 luni de la portarea în reţeaua Telekom Romania. Este o ofertă cu avantaje şi un preţ care cu siguranţă îi vor mulţumi pe cei care se vor porta în reţeaua noastră”, a spus Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidenţial, Telekom Romania.

Ofertele sunt valabile în intervalul 10 februarie-29 martie 2020 în cazul contractelor încheiate pe o perioadă de 24 de luni şi se adresează clienţilor rezidenţiali care se portează în reţeaua mobilă a companiei şi care au un serviciu fix de la Telekom Romania.

Telekom a înregistrat 217.000 clienţi pentru produsul Mobil Nelimitat, la finalul lunii decembrie 2019. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: