Primele detalii despre Samsung Galaxy S10. Când se lansează viitorul flagship

Primele detalii despre Samsung Galaxy S10. Când se lansează viitorul flagship

Nici nu a trecut bine lansarea lui Galaxy S9 că lumea deja aşteaptă următorl flagship al companiei din Coreea de Sud. Primele detalii au început deja să iasă la suprafaţă pe internet şi au legătură cu designul noului terminal. Este de reţinut că unul dintre cele mai importante aspecte de pe S8 şi S9 va fi prezent şi la Samsung Galaxy S10.

Ştiri pe aceeaşi temă

Se pare că ecranul Infinity Display va fi menţinut în roul de caracteristică principală de design în ceea ce priveşte partea din faţă a smartphone-ului. Asta înseamnă că împătimiţii telefoanelor produse de gigantul sud-coreean mai au de aşteptat încă o generaţie pentru a putea vedea un design nou, regândit, care să facă cu adevărat trecerea spre un nou look, notează PhoneArena,

Dimensiunile luate în calcul de Samsung pentru display-urile noilor terminale S10 sunt de 5,8 inci pentru varianta normală şi de 6,3 inci pentru varianta mai mare, S10+. Asta înseamnă că noile flagship-uri vor avea ecrane ceva mai mari decât variantele precedente, care pot fi cumpărate la ora actuală de la retaileri şi de la operatorii telecom din ţară.

O altă veste importantă care priveşte noul S10 este faptul că Samsung ia serios în consderare introducerea unei camere frontale de mapare 3D a feţei, similară celei de pe iPhone X, pentru o deblocare mai facilă cu faţa a terminalului care va fi lansat, cel mai probabil, în luna februarie a anului viitor.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările