Prima imagine cu noul iPhone confirmă zvonurile de până acum

Prima imagine cu noul iPhone confirmă zvonurile de până acum

FOTO via Slashgear

În cadrul lansărilor de anul trecut, Apple a şocat lumea cu iPhone X, nu neapărat prin funcţiile acestuia, ci prin prisma preţului considerat de mulţi ca fiind extrem de piperat. În Europa, telefonul s-a vândut chiar şi cu preţul de 1350 de euro, pentru varianta de stocare de 256 de GB.

Ştiri pe aceeaşi temă

Zvonurile din acest an par să indice către o regândire a strategiei din partea companiei din Cupertino, Apple urmând să lanseze un telefon cu ecran de iPhone X care să fie, însă, ceva mai ieftin. Diferenţa de preţ va fi vizibilă la camera foto principală, de pe spatele telefonului, care va fi una simplă, în loc să fie duală, ca pe modelul precedent.

Imaginea care confirmă designul în cauză a ajuns pe internet prin intermediul producătorului de carcase de iPhone-uri, Ghostek, care a mai avut dreptate în trecut în ceea ce priveşte telefoanele nelansate. Noul iPhone cu ecran cu „breton” va înlocui actualul lineup de iPhone 8, însă nu se ştie exact dacă va exista şi o variantă „Plus”, care să dispună, eventual, de o cameră foto principală duală.

FOTO via Slashgear

Spre desoebire de anii trecuţi, zvonurile despre noile iPhone-uri nu sunt chiar atât de dese, semn că Apple pregăteşte ceva interesant. Încă nu ştim exact câte modele pregăteşte gigantul din Cupertino în acest an însă putem nimeri data la care ele vor fi lansate. În fiecare an, Apple a organizat evenimentul „fanion” al companiei la jumătatea lunii septembrie.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: