IBM isi consolideaza pozitia de lider mondial Linux

La LinuxWorld, San Francisco, IBM a anuntat servicii, software si programe Business Partner care asigura extinderea pe mai departe a pozitiei de lider detinute timp de doi ani de IBM pe piata

La LinuxWorld, San Francisco, IBM a anuntat servicii, software si programe Business Partner care asigura extinderea pe mai departe a pozitiei de lider detinute timp de doi ani de IBM pe piata Linux. Open Source Development Network, Inc., subsidiara a VA Software, va determina SourceForget.net - cel mai mare site web de dezvoltare open source - sa functioneze exclusiv pe baza software-ului de baze de date IBM DB2, a software-ului de infrastructura Internet WebSphere si a instrumentelor pentru Linux. SourceForge.net detine peste 45.000 proiecte open source si peste 460.000 utilizatori online. In urma unei evaluari a bazelor de date open source si a celor comerciale, inclusiv Postgres, MySQL, Oracle si DB2, OSDN a selectat DB2 pentru a asigura dezvoltarea viitoare a SourceForge.net. Site-ul SourceForge.net. a debutat spectaculos, inregistrand o crestere de 20% a traficului in ultimul an si avand mii de utilizatori care dezvolta o gama larga de proiecte, incepand cu Python si terminand cu Freenet. DB2 este, in prezent, cea mai scalabila baza de date care functioneaza pe Linux si asigura cea mai extinsa platforma si suport de standarde deschise din industrie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările