Huawei a descoperit o modalitate de a înlocui ”Google Search” şi de a permite telefoanelor sale să ruleze aplicaţii dezvoltate în SUA

Huawei a descoperit o modalitate de a înlocui ”Google Search” şi de a permite telefoanelor sale să ruleze aplicaţii dezvoltate în SUA

Huawei Petal Search.

Huawei Search din AppGalery, piaţa de aplicaţii Huawei, s-a transformat în Petal Search şi îţi permite să instalezi aplicaţii pe care le găseşti în mod obişnuit în Google Play.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aplicaţia Petal Search oferă „prognoze meteo zilnice şi ştiri de top; scoruri şi programe sportive în direct; căutări video, imagine şi muzică şi ştiri financiare şi actualizări ale pieţei bursiere”. Când vine vorba de călătorii, va „căuta milioane de hoteluri din întreaga lume şi va rezerva camere. 

Una din funcţiile Petal Search este cea care permite utilizatorilor să caute aplicaţiile preferate şi să le instaleze. Dacă o anumită aplicaţie nu poate fi găsită în AppGallery, sunt şanse mari să o găseşti în Petal Search. Rezultatele căutării vor veni cu un buton de instalare. Imaginile publicate de Huawei Central arată că aplicaţii precum Amazon, Snapchat, Speedtest.net şi AccuWeather pot fi instalate cu ajutorul motorului de căutare.

Huawei intenţionează să se diferenţieze de Google, asigurându-se că piaţa de aplicaţii este mai sigură decât Play Store. Pentru asta, compania chineză trebuie să se asigure că dezvoltatorii sunt legitimi. De asemenea, Huawei a subliniat faptul că nu este o companie de date precum Google, deci nu încearcă să vândă datele generate de Petal Search.

Aplicaţia va permite chiar şi încărcarea aplicaţiilor de la dezvoltatorii americani, deşi aplicaţiile Android de bază ale Google rămân interzise. Totuşi, aceasta este o schimbare importantă pentru cei care au achiziţionat un smartphone din liniile Mate 30 şi P40. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: