FOTO Caviar lansează un iPhone cu jumătate de kilogram de aur pe spate, pentru cei cărora nu le ajunge doar noul telefon ca să iasă în evidenţă

FOTO Caviar lansează un iPhone cu jumătate de kilogram de aur pe spate, pentru cei cărora nu le ajunge doar noul telefon ca să iasă în evidenţă

Foto: Caviar

Brandul de lux Caviar a anunţat noua sa serie de iPhone 11 Pro, denumită Discovery, care include telefoane cu aur pe spate, cu materiale de pe Marte sau de pe Lună.

Ştiri pe aceeaşi temă

Seria Discovery numără patru modele de smartphone-uri: Mars, Terra, Luna şi Solarius, fiecare dintre ele fiind inspirat din elemente ale sistemului nostru solar.

Vedeta acestei serii este Solarius, un telefon care poate costa, în varianta cu 512GB memorie de stocare a lui iPhone 11 Pro Max, nu mai puţin de 71.520 de dolari. Asta pentru că pe spatele telefonului se află 500 de grame de aur de 18 carate, care fac ca telefonul să strălucească din orice unghi.

Caviar s-a gândit însă şi la cei cu un buget mai limitat, lansând alte trei modele de iPhone 11 Pro, ce conţin pietre din corpuri cereşti şi costă între 8000 şi 9500 de dolari. Astfel, modelul Mars conţine materiale autentice de pe Planeta Roşie, modelul Luna - roci lunare şi modelul Terra are pe spate materiale din componenţa meteoritului Tsarev.

Caviar are de asemenea şi ceasuri asortate pentru aceste telefoane, care vin tot cu materiale din spaţiu. Acestea sunt în cantitate limitată - 19 versiuni Mars, 19 versiuni Moon şi 99 de versiuni Terra. Toate produsele vor sosi însoţite de un certificat de la Muzeul de Mineralogie Fersman, unul dintre cele mai mari muzee de minerale din lume, aflat în Moscova.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: