FOTO Cum arată cea mai reuşită replică de iPhone X care rulează Android şi care dispune de senzor de amprentă sub sticla ecranului

FOTO Cum arată cea mai reuşită replică de iPhone X care rulează Android şi care dispune de senzor de amprentă sub sticla ecranului

FOTO via 9to5 Mac

Chinezii sunt recunoscuţi pentru faptul că se ”inspiră” de la alţi producători pentru a-şi face telefoanele mai sexy, pentru cumpărători. Dacă firmele mari precum Xiaomi sau Huawei nu îşi prea permit să recurgă la astfel de tertipuri, producătorii mai mici copiază fără nici o ruşine modelele consacrate deja pe piaţă, cum ar fi iPhone X.

Ştiri pe aceeaşi temă

Compania chinezească Doogee a scos pe piaţă un terminal care aduce foarte mult cu cel mai scump model al americanilor de la Apple. Acesta dispune de renumitul ”breton” pe partea frontală şi are chiar şi ceva în plus, ce nici Apple nici Samsung nu au reuşit încă să implementeze pe telefoanele lor. Senzorul de detecţie al amprentei este amplasat sub sticla ecranului.

Chiar dacă marii producători evită să se arunce la aşa ceva, deoarece tehnologia nu este încă pusă la punct, modelul Doogee V nu face rabat de la nimic. În plus, ca totul să fie şi mai ciudat, el rulează Android. Displayul este unul fără aproape nici o margine, similar celui de pe flagshipul Apple.

Din păcate, nu se cunosc prea multe detalii despre celelalte specificaţii ale lui Doogee V, însă acestea vor fi aflate, cu siguranţă pe 27 februarie, dată care coincide cu MWC 2018, care va avea loc la Barcelona. Însă nimeni nu ar trebui să se aştepte la prea multe de la acest telefon, mai ales că cei de la Doogee sunt recunoscuţi pentru terminalele low-end, fără specificaţii care să atragă priviri.


FOTO via Tech2.hu

 

citeste totul despre: