Evenimentul Samsung Space Selfie de la Londra anticipează intrarea Samsung în epoca 5G

Evenimentul Samsung Space Selfie de la Londra anticipează intrarea Samsung în epoca 5G

FOTO Samsung

Samsung a prezentat miercuri, 23 octombrie, primul selfie trimis în spaţiu - portretul modelului britanic Cara Delevingne - în timpul evenimentului ”Star-studded”,  la noul magazin Samsung King's Cross din Londra, Marea Britanie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un balon cu super-presiune, de dimensiunile 10.5m x 18m, a fost lansat din Dakota de Sud, SUA, transportând un echipament special care conţine şi un smartphone S10 5G, ce a ajuns până la aproximativ 20.000 metri înălţime, deasupra pământului.

Selfie-ul Carei Delevingne a ajuns în stratosferă şi a fost proiectat pe ecranul terminalului Samsung Galaxy S10 5G refotografiat şi trimis înapoi pe pământ. Dacă vrei şi tu să ai un selfie din spaţiu accesează www.samsung.com/spaceselfie şi încărca-ţi fotografia.

Revenind la eveniment, pentru o seară Samsung KX s-a transformat în club exclusivist, cu vedete internaţionale, influenceri, jurnalişti şi fani ai mărcii. 

Printre tineri veseli, blitzuri şi vedete am descoperit în premieră Samsung GamePad, un dispozitiv pentru gameri şi pasionaţii de jocuri. Am încercat un hands-on, dar telefonul s-a opus, probabil nu era conectat la internet.

M-am jucat cu nişte căşti AKG, am ”butonat” noul Samsung Galaxy Watch şi am testat o husă pentru Samsung Galaxy Note 10+. Lăsând la o parte impresiile personale, vezi în video un rezumat al evenimentului şi mai multe imagini în galeria foto.

Dacă ar fi să speculez pe marginea evenimentului,  lansarea lui Samsung Galaxy 5G în stratosferă semnifică o schimbare importantă pentru compania sud-coreeană, intrarea Samsung în epoca telefoanelor 5G. 

FOTO Samsung

Imagini din aceeasi galerie
  • FOTO Samsung
  • FOTO Samsung 
  • Samsung King's Cross din Londra. FOTO Adrian Pogîngeanu
  •  FOTO Adrian Pogîngeanu
  • Cara Delevingne. FOTO Adrian Pogîngeanu
  • Samsung S10 5G. FOTO Adrian Pogîngeanu
  • Samsung Galaxy Fold 5G. FOTO Adrian Pogîngeanu
  • Prezentarea. FOTO Adrian Pogîngeanu
  • FOTO Adrian Pogîngeanu 
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: