Edenred Pay, prima aplicaţie din Huawei App Gallery care poate fi folosită pentru plăţi cu telefonul

Edenred Pay, prima aplicaţie din Huawei App Gallery care poate fi folosită
pentru plăţi cu telefonul

Aplicatie MyEdenred România.

Huawei anunţă că utilizatorii aplicaţiei MyEdenred România, prezentă în magazinul virtual AppGallery au posibilitatea de a efectua plăţile cu ajutorul smartphone-ului lor Huawei, prin NFC, şi a portofelului digital Edenred Pay.

Ştiri pe aceeaşi temă

Funcţionalitatea NFC este disponibilă, în premieră, pentru una dintre aplicaţiile prezente în AppGallery. Această tehnologie le oferă utilizatorilor o experienţă de plată rapidă, prin simpla apropiere a smartphone-ului de POS-urile contactless.  Edenred Pay este prima aplicaţie care permite plata cu smartphone-ul prin intermediul tichetelor cadou sau a tichetelor de vacanţă.
 
Aplicaţia MyEdenred România este disponibilă în magazinul de aplicaţii al Huawei din luna iunie 2020, pentru smartphone-urile echipate cu servicii Google, iar din 15 decembrie 2020, pentru toate telefoanele din portofoliul Huawei. MyEdenred România a înregistrat în primele 6 luni de la momentul lansării peste 100.000 de descărcări.
 
Integrarea aplicaţiei MyEdenred România cu pachetul HMS Core a fost finalizată în mai puţin de o lună de la lansarea în AppGallery, astfel că utilizatorii au parte de funcţionalităţi utile precum Location sau Push Notifications. 
 
În acest moment, aplicaţia MyEdenred România, dedicată gestionării cardurilor Edenred, înregistrează peste 124.000 de descărcări. Aplicaţia Edenred Pay, care oferă utilizatorilor posibilitatea de a efectua plăţi prin NFC, înregistrează, în prezent, la nivel local, peste 12.000 de descărcări din AppGallery.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările