Dacă noile zvonuri despre iPhone vor fi confirmate, există un motiv pentru care merită cumpărat

Dacă noile zvonuri despre iPhone vor fi confirmate, există un motiv pentru care merită cumpărat

Telefoanele rezistente la apă nu trebuie să fie neapărat urâte. FOTO Adevărul

Apple va prezenta noul iPhone pe 7 septembrie. Apar noi zvonuri până atunci şi s-ar putea ca unul să fie o surpriză plăcută.

Ştiri pe aceeaşi temă

Samsung are cele mai frumoase telefoane rezistente la apă, dar acest lucru ar putea avea ceva concurenţă în câteva zile. Apple ar fi creat următorul iPhone sub standardul IPX7, care îi va asigura rezistenţa la apă, la uzură a finisajelor şi praf. Astfel, vopseaua ar trebui să ţină mai bine, iar telefonul să nu mai „moară“ când cade în apă. 

Astfel, utilizatorii ar putea ţine telefonul sub apă adâncă de până la un metru pentru maximum jumătate de oră. Samsung a reuşit acelaşi lucru cu seria Galaxy, dar Apple a stat departe de astfel de „inovaţii“. Mai sunt aşteptate o cameră mai bună, baterie mai mare şi lipsa portului clasic pentru căşti. 

Totodată, Apple ar pregăti şi o nuanţă nouă: „piano black“. Nu e o mare noutate, dar ar înlocui „space gray“ cu tonuri mai închise, mai potrivite pentru o actualizare. Cu fiecare versiune nouă, Apple a adus culori noi, cum a fost rose gold cu iPhone 6s. Vom afla însă pe 7 septembrie. 

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: