ASUS a lansat ROG Phone 3, telefonul cu specificaţii la superlativ

ASUS a lansat ROG Phone 3, telefonul cu specificaţii la superlativ

ROG Phone 3 foloseşte cea mai recentă platformă mobilă 5G Qualcomm Snapdragon 865 Plus cu comunicaţii mobile 5G şi capabilităţi Qualcomm Snapdragon Elite Gaming.

Ştiri pe aceeaşi temă

ROG Phone 3 conectivitate 5G multi-gigabit şi WiFi 6, gaming cu grafică excelent[, fotografiere de înaltă rezoluţie şi experienţe AI intuitive. ROG Phone 3 este echipat, de asemenea, cu Snapdragon Elite Gaming, care oferă experienţe de gaming HDR ultra-fluide, cu performanţe susţinute pentru perioade de timp mai lungi.

Telefonul vine în variante cu până la 16 GB din cel mai recent RAM LPDDR5 şi cu un ROM UFS 3.1 ultra-rapid de 512 GB.

Software-ul îmbunătăţit X Mode pentru optimizarea performanţelor permite acum personalizarea diferiţilor parametri ai sistemului pentru a se potrivi cu orice scenariu de gaming sau de utilizare productivă.

Sistemul de răcire îmbunătăţit GameCool 3 are o cameră de vaporizare 3D reproiectată, cu o peliculă de grafit mare în spatele ecranului pentru a maximiza transferul de căldură. Radiatorul a fost mărit şi amplasat cu precizie pentru a elimina punctele de acumulare a căldurii. Noul sistem de răcire poate înlătura şi disipa căldura generată în timpul operării la viteză maximă prin intermediul unor fante de aerisire special proiectate pe capacul dorsal.

Pentru răcire suplimentară în timpul sesiunilor maraton de gaming, noul ventilator extern ataşabil AeroActive Cooler 3 a fost complet reproiectat pentru a oferi un flux de aer sporit spre punctele de acumulare a căldurii de pe carcasă, eliminând căldura.

Noua tehnologie ROG HyperFusion, combinată cu WiFi multi-antenă şi 5G permit conexiuni simultane la WiFi şi la reţeaua mobilă, cu redirecţionarea inteligentă către cea care oferă cel mai bun semnal. Asta le permite jucătorilor mobili să se bucure de cel mai puternic semnal posibil în orice moment.

Display cu rată de refresh de 144Hz

ROG Phone 3 vine cu un ecran AMOLED pe 10-biţi cu rată de refresh de 144 Hz şi timp de răspuns de 1 ms. Totodată, are de o rată de eşantionare a atingerilor de 270 Hz, de vârf la nivelul industriei, care reduce dramatic latenţele la atingere până la un nivel fără precedent de 25 ms, oferind sensibilitatea extremă necesară pentru a susţine un şir de victorii.

Telefonul suportă o gamă dinamică înaltă HDR10+ şi, pentru a minimiza oboseala ochilor oferind imagini impecabile, ROG Phone 3 a trecut testele de certificare TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardware Solution) şi Flicker Reduced.

Baterie imensă

Bateria cu capacitatea de 6000 mAh oferă suficientă putere pentru cele mai lungi bătălii. Există multiple mecanisme pasive de economisire a energiei, inclusiv o funcţie exclusivă de hibernare care poate limita proactiv fluxul datelor din fundal şi consumul anumitor aplicaţii. Aceste mecanisme prelungesc timpul dintre două încărcări şi sporesc, de asemenea, durata de viaţă a bateriei.

AirTrigger-ele vin cu noi îmbunătăţiri

Butoanele virtuale actualizate AirTrigger 3 oferă controlul prin atingerea senzorilor haptici extra-precişi de pe marginile telefonului. Capabilităţile în materie de gesturi ale senzorilor laterali AirTrigger 3 au fost şi mai mult extinse, incluzând gestul de glisare şi posibilitatea de împărţi un buton în două.

Portul de încărcare USB-C amplasat pe lateral le permite utilizatorilor să încarce bateria în timpul jocului, fără a-i incomoda în vreun fel. Portul poate fi folosit, de asemenea, pentru conectarea accesoriilor precum AeroActive Cooler 3, care are un conector USB-C pass-through, un jack audio de 3,5 mm şi un nou suport pe spate pentru a putea amplasa ROG Phone 3 pe un birou sau pe o masă pentru o experienţă mai bună în vizualizare sau gaming.

ROG Phone 3 a primit, de asemenea, un upgrade semnificativ pe partea audio, fiind tunat în colaborare cu specialiştii în sunet de la Dirac. DXOMARK i-a acordat lui ROG Phone 3 scorul 75 pentru performanţele audio.

Un Game Mode dedicat poate îmbunătăţi şi mai mult efectele de sunet din jocuri pentru o experienţă mai captivantă. Boxele duale care emit sunetul în faţă, către utilizator, sunt poziţionate în partea de sus şi de jos a telefonului, fiind acum capabile să ofere un sunet mai bogat şi mai detaliat, cu efect stereo în modul landscape.

ROG Connect, o nouă comunitate socială online

Încorporată în aplicaţia Armoury Crate, ROG Phone 3 aduce ROG Connect, care le permite proprietarilor lui ROG Phone 3 să se înscrie şi să se joace cu prietenii sau cu alte echipe, sau chiar să împărătşească capturile de ecran şi clipurile video înregistrate de ei în jocuri,

ROG Phone 3 aduce şi parteneriate cu Stadia şi Unity pentru stabilirea unui ecosistem de gaming cu adevărat integrat. Seria ROG Phone 3 va fi disponibilă în România începând din luna august 2020, preţurile pornind de la aprox. 3999 lei (taxe inclusiv).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: