Întoarcerea iPhone-ului ieftin: SE 2 ar urma să fie lansat la începutul lui 2020

Întoarcerea iPhone-ului ieftin: SE 2 ar urma să fie lansat la începutul lui 2020

Designul lui iPhone SE 2 ar urma să fie asemănător cu cel al lui iPhone 8.

Analistul Apple Ming-Chi Kuo, care a prezis în trecut lansarea lui iPhone XR, iPhone XS şi XS Max, spune că gigantul din Cupertino va lansa la începutul anului viitor a doua generaţie a smartphone-ului său ”de buget”.

Ştiri pe aceeaşi temă

iPhone SE a fost lansat în 2016, iar preţul său începea de la 399 de dolari. Acel telefon era practic un iPhone 5S cu specificaţii puţin updatate. Kuo spune că vom vedea un lucru asemănător şi pentru generaţia a doua a iPhone-ului ieftin.

Astfel, iPhone SE 2 ar urma să aibă un design similar cu iPhone 8, lansat în 2017, însă cu specificaţii mai bune decât acesta. Conform lui Kuo, citat de 9to5 Mac, smarpthone-ul va avea două opţiuni de stocare, de 64 şi 128 de GB, cu trei opţiuni de culoare: gri, argintiu şi roşu. De asemenea, va avea cel mai nou chipset Apple, Bionic A13, însă doar 3GB de RAM.

Kuo spune că preţul lui SE 2 va fi acelaşi ca cel al primei generaţii: 399 de dolari, şi se aşteaptă ca acesta să fie lansat în prima parte a anului viitor. Aceasta ar fi a treia încercare a celor de la Apple de a produce un iPhone ”de buget”, după ce a lansat în 2013 iPhone 5C şi în 2016, iPhone SE.

Compania din Cupertino ar urma să vândă în jur de 30 de milioane de iPhone-uri SE 2 în 2020, conform previziunilor analistului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: