Startup-ul de livrare cu mâncare sănătoasă LifeBox livrează 8000 de meniuri în spitale, prin proiectul MagicHELP

Startup-ul de livrare cu mâncare sănătoasă LifeBox livrează 8000 de meniuri în spitale, prin proiectul MagicHELP

Pe lângă meniurile livrate, compania va dona lunar şi o sumă de bani. Valoarea cumulată a sponsorizării se ridică la 55.000 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

LifeBox, conceptul de healthy food delivery dedicat persoanelor care îşi doresc un stil de viaţă sănătos, a iniţiat o campanie de sponsorizare a Asociaţiei Magic, în cadrul căreia va livra 8.000 de meniuri în spitale până la finalul acestui an.

Meniurile pregătite de LifeBox sunt livrate începând cu această lună şi conţin masa de prânz şi o gustare. Acestea vor fi livrate prin rotaţie, în fiecare săptămână, timp de patru zile, către familiile şi aparţinătorii copiilor internaţi în secţiile de oncologie pediatrică din Spitalul Clinic de Urgenţă pentru copii „Marie Curie” şi din Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” Bucureşti.

În prezent, LifeBox şi Asociaţia Magic fac demersurile necesare pentru a primi aprobare de a livra meniuri şi la al treilea spital din Capitală. Potrivit reprezentanţilor companiei, toate iniţiativele care implică donarea de mâncare trebuie să respecte o serie de reguli stricte prevăzute de unităţile sanitare.

Ce este LifeBox

LifeBox este un proiect românesc dedicat tuturor celor preocupaţi de un stil de viaţă echilibrat şi sănătos, oferind zilnic meniuri calculate la un anumit număr de kilocalorii în funcţie de stilul alimentar al clientului, sub îndrumarea unui medic nutriţionist specializat în obezitate infantilă - Anamaria Iulian şi Alex Cîrţu, Chef-ul LifeBox.

Start-up-ul lansat în urmă cu peste doi ani şi jumătate de către antreprenorii Radu Bălăceanu, Florin Scarlat şi Lukasz Kuzniar, numără o echipă formată din 70 persoane şi peste 25.000 clienţi unici din trei oraşe din ţară.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: