Pornhub le dă o mână de ajutor italienilor, cu abonamente premium gratuite pe toată durata lunii martie

Pornhub le dă o mână de ajutor italienilor, cu abonamente premium gratuite pe toată durata lunii martie

În plus, site-ul a anunţat că va oferi şi veniturile din luna martie obţinute de Modelhub, pentru a ajuta Italia să treacă peste situaţia actuală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Compania de conţinut pentru adulţi a anunţat utilizatorii italieni că pot avea acces la serviciul său premium pe toată durata lunii martie, fără a introduce datele de card. Porn.

În anunţ, apare şi specificaţia conform căreia Pornhub va dona veniturile obţinute în această lună de Modelhub - o platformă subsidiară prin care se poate vinde conţinut - către spitalele italiene.

Oferta este valabilă până pe 3 aprilie. Anul trecut, italienii au ocupaat locul şapte în topul celor mai activi utilizatori ai Pornhub.

Cel mai mare site pentru adulţi a profitat de epidemia de coronavirus pentru a-şi face şi puţină publicitate, într-un stil amuzant. Câteva imagini create de o firmă de advertisement din Israel precum cea de mai jos au scopul de a invita utilizatorii să îşi petreacă timpul petrecut în casă pe site-ul pentru adulţi.

Foto: ACC Grannot / Ziv Amar

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: