O companie americană de software deschide un centru de cercetare şi dezvoltare în România şi face angajări

O companie americană de software deschide un centru de cercetare şi dezvoltare în România şi face angajări

Captură Coherent Solutions Romania​.

Coherent Solutions, companie specializată în dezvoltarea de produse software şi servicii de consultanţă, cu o cifră de afaceri de peste 76 milioane de dolari, intră pe piaţa din România şi deschide primul birou în Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

La nivel global, Coherent Solutions are o echipă de peste 1500 de angajaţi, experţi în dezvoltarea de produse şi soluţii personalizate, precum aplicaţii web şi mobile, DevOps şi servicii de date şi tehnologii emergente, cum ar fi blockchain şi IoT - cu peste 1000 de proiecte finalizate în ultimii 25 de ani.

Peste 30 de specialişti vor fi recrutaţi pentru biroul din România până la finalul anului 2021, iar până în 2023, compania plănuieşte să angajeze peste 150 de specialişti software.

Recrutarea pentru poziţiile din Bucureşti este în derulare, cei interesaţi pot găsi mai multe detalii accesând pagina de cariere de pe site-ul companiei.

Echipa Coherent Solutions România va fi condusă de Alina Şandru.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările