Internetul a dat naştere celei mai scumpe salate de cartofi: 55.000 de dolari pentru un preparat cât se poate de banal

Internetul a dat naştere celei mai scumpe salate de cartofi: 55.000 de dolari pentru un preparat cât se poate de banal

Salata de cartofi a fost finanţată cu 55.492 de dolari

Unul dintre cele mai controversate şi mai mediatizate proiecte de crowdfunding a ajuns la final. Celebra salată de cartofi care a scandalizat internetul a reuşit să strângă peste 55 de mii de dolari, potrivit Uber Gizmo.

Ştiri pe aceeaşi temă

Creatorul proiectului Kickstarter Potato Salad, Zack Danger Brown, originar din Ohio, SUA, voia iniţial să strângă 10 dolari pentru a face, mai în glumă, mai în serios, o salată de cartofi.

Acum că a primit donaţii în valoare de 55.492 de dolari, Zack promite că se va ţine de cuvânt şi că îi va recompensa pe toţi cei care au contribuit la această sumă.

Americanul va organiza un eveniment special, în cadrul căruia va găti salata, alături de un bucătar profesionist.

Evenimentul va fi urmărit de către un fotograf şi transmis în timp real pe Internet, pentru ca lumea să se asigure că Zack nu fuge cu banii, ci chiar îi investeşte în cea mai scumpă salată de cartofi făcută vreodată.

De asemenea, americanul spune că va contribui cu o parte din sumă la asociaţiile nonprofit din oraşul lui şi îi va ajuta pe cei săraci şi înfometaţi.

Contribuitorii pot participa la eveniment şi pot gusta din salata de cartofi pe care au finanţat-o. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările