Cum poţi să-ţi descarci istoria tuturor căutărilor pe care le-ai făcut pe Google

Cum poţi să-ţi descarci istoria tuturor căutărilor pe care le-ai făcut pe Google

Puteţi să vă descărcaţi istoria căutărilor Google

Utilizatorii care au conturi de Google pot să descopere lucruri din trecutul lor descărcând o copie a tuturor căutărilor făcute online. Soluţia a fost publicată pe un blog neoficial care oferă sfaturi şi trucuri privind produsele Google.

Ştiri pe aceeaşi temă

Stiaţi că puteţi să vă descărcaţi toate căutările de pe Google? Există o soluţie şi pentru asta. Puteţi afla toate căutările şi curiozităţile ruşinoase pe care le-aţi avut în trecut, atât timp cât le-aţi făcut în timp ce eraţi autentificat. Dacă vă întrebaţi cât de mult ştie Google despre voi, atunci când descărcaţi opt ani de istorie a căutărilor veţi realiza acest lucru.

Pentru a face acest lucru, trebuie să faceţi trei paşi simpli.

Pasul 1 - Intraţi pe Google Search History, care e disponibil aici. În această pagina vi se afişează căutările recente sau puteţi să vă duceţi în trecut, pentru a vedea alte tipuri de căutări. De asemenea, vedeţi cât de  multe căutări aţi făcut. Eu am 55.000 de căutări.

Pasul 2 - Apăsaţi pe rotiţa din dreapta sus, unde vi se va deschide un meniu de setări rapide.

Pasul 3 - Selectaţi download şi vi se va deschide o fereastră unde veţi fi întrebat dacă vreţi să vi se trimită o arhivă a căutărilor. Aceasta va veni pe mail-ul de Google pe care îl aveţi conectat la cont.

După câteva minute primiţi arhiva pe mail, cu un link către Google Drive. Puteţi să o deschideţi şi să o descărcaţi în calculator, unde veţi putea să vă studiaţi toată arhiva. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările