Valorant primeşte un nou mod de joc casual, Escalation

Valorant primeşte un nou mod
de joc casual, Escalation

Valorant Escalation.

Jocul Valorant, creat de Riot Games, primeşte un nou mod, Escalation, bazat pe schimbarea rapidă de arme şi conceput pentru a încuraja jucătorii să-şi mărească arsenalul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jucătorilor li se oferă arme puternice la începutul partidei, dar pe măsură ce mor mai des, armele lor puternice sunt înlocuite periodic cu arme mai provocatoare şi mai puţin letale. În acest mod de joc, jucătorii progresează ca o echipă şi vor avea posibilitatea să obţină arme şi abilităţi iconice din Valorant.     

Caracteristici ale modului Escalation:

● Mod de joc 5 contra 5

● Arme şi abilităţi semi-aleatorii

● Durata medie a meciului este de aproximativ 8 minute

● Similar cu un team deathmatch

● Când începe meciul, există un set generat aleatoriu de 12 arme / abilităţi pe care ambele echipe trebuie să le parcurgă în ordine descrescătoare, de la cea mai letală armă la cea mai puţin letală

● O echipă trebuie să obţină în mod colectiv un anumit număr de kill-uri / puncte în fiecare din cele 12 etape înainte de a progresa.

Cum se joacă Escalation?

Modul de joc este conceput astfel încât jucătorii să progreseze în timpul meciului şi să primească în mod aleatoriu diverse arme şi abilităţi din joc care pe masură ce avansează necesită mai multă dexteritate. Fiecare kill (eliminare a unui adversar) îi aduce pe jucători mai aproape de victorie, dar pe măsură ce progreseaza în meci, abilităţile lor sunt puse la încercare. Fiecare kill permite jucătorilor să treacă la nivelul următor, dar le schimbă în mod automat echipamentul cu unul din ce în ce mai puţin letal.

 

●     La începutul fiecărui meci există o perioadă de încălzire de 15-90 de secunde în care jucătorilor li se atribuie un arsenal aleatoriu si, în esenţă, funcţionează ca un simplu Team Deathmatch în timp ce jucatorii încă se conectează.

  • La trecerea la nivelul următor, jucătorul care a obţinut ultimul kill pentru echipă, progresează automat la urmatoarea armă / abilitate.
  • Membrii echipei care au înscris deja un kill atunci când este finalizată runda primesc un cronometru de 5 secunde pentru a apăsa B pentru a obţine următoarea armă, după care vor trece automat la nivelul următor.
  • Membrii echipei care nu au obţinut nici un kill cu o anumită armă vor rămâne la acelaşi nivel până vor obtine un kill cu arma respectivă, chiar dacă există o diferenţă semnificativă, iar când obţin următorul lor kill, trec la rândul lor la etapa următoare.
  • Există o singură excepţie: doar pentru etapă finală, întreaga echipă primeşte arma / abilitatea finală de îndată ce etapa este atinsă.
  • Dacă nici o echipă nu a câştigat după 10 minute, echipa din frunte în acel moment câştigă şi meciul se termină.  

 

Modul Escalation este disponibil pentru toţi jucătorii Valorant începând cu 17 februarie.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările