GTA V este gratuit de astăzi pe Epic Games Store

GTA V este gratuit de astăzi pe Epic Games Store

Unul dintre cele mai bine vândute jocuri din istorie poate fi descărcat gratuit din magazinul celor de la Epic, timp de o săptămână.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi a fost lansat în 2013, ultimul titlu din seria GTA rămâne unul dintre cele mai bine vândute jocuri şi în ziua de azi, mai ales atunci când se află la reducere. De astăzi, timp de o săptămână, cei care nu au jucat încă GTA V sau vor să se bucure de el şi pe PC, vor putea să îl descarce de pe Epic Games Store, gratuit.

GTA V a fost gratuit pentru utilizatorii de Xbox prin abonamentul Xbox Game Pass în ultimele luni, însă a ieşit din acest program pe 7 mai, fiind înlocuit de Red Dead Redemption 2.

Cei care au deja jocul pe consolă vor putea încerca acum multitudinea de mods-uri, create de comunitatea GTA, care pot schimba complet experienţa de joc. De asemenea, putem fi siguri că modul multiplayer va fi extrem de popular în săptămânile următoare.

La momentul scrierii articolului, Epic Games Store nu poate fi accesat, cu siguranţă avalanşei de utilizatori care încearcă să pună mâna cât mai repede pe GTA V.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: