Electronic Arts introduce pentru prima dată caractere feminine în jocul NHL 13

Electronic Arts introduce pentru prima dată caractere feminine în jocul NHL 13

NHL 13 va fi disponibil din această toamnă.

Electronic Arts introduce, pentru prima dată în istoria simulatoarelor sportive, caractere feminine în jocul NHL 13. Alături de cele două femei care vor face parte din viitorul joc EA, mai apar şi legendele Wayne Gretzky şi Mario Lemieux. Jocul va fi lansat la mijlocul lunii septembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fosta vedetă a echipei Statelor Unite ale Americii, medaliată de patru ori la Jocurile Olimpice, Angela Ruggiera, şi Hayley Wickenheiser din naţionala Canadei vor fi cele două caractere feminine disponibile în jocul NHL 13. Din panoul de legende al jocului mai fac parte Doug Gilmour, Jari Kurri şi Dominik Hasek, cărora li se vor alătura nou-veniţii Gretzky şi Lemieux, notează „The Verge”.

„Odată cu NHL 12 am adăugat primul caracter feminin în modulul Be a Pro la cererea unei fete de 14 ani care ne-a spus într-un mail că femeile nu sunt reprezentate în jocurile video”, a declarat managerul general al EA pentru NHL, Dean Richards. Acesta a mai spus că NHL 13 continuă ceea ce s-a început cu un an în urmă, iar sportivele sunt mai bine reprezentate şi au locul lor între legendele acestui sport. Diferenţa faţă de NHL 12 este că acum aceste noi caractere pot fi folosite în timpul jocului.

Jocul NHL 13 este disponibil într-o versiune demo în magazinul Xbox Live şi PlayStation Network. Jocul final va fi lansat, pentru console, pe 11 septembrie în SUA şi pe 14 septembrie în Europa. EA încă nu a dat mai multe detalii în legătură cu lansarea pentru PC-uri sau preţuri

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările