ADATA a lansat un SSD extern cu iluminare RGB, SE900G

ADATA
a lansat un SSD extern cu iluminare RGB, SE900G

ADATA SE900G

ADATA, producător de module DRAM, produse NAND Flash, accesorii mobile şi dispozitive de gaming, a anunţat lansarea modelului SE900G, unul dintre puţinele SSD-uri externe cu iluminare RGB.

Ştiri pe aceeaşi temă

ADATA SE900G este o unitate externă SSD USB 3.2 Gen2x2 care oferă o combinaţie de performanţă şi un design original. SE900G poate atinge viteze de citire şi scriere de până la 2000 MB/s. Acest lucru face ca modelul SE900G să fie de 25 de ori mai rapid decât un hard disk extern standard. De exemplu, utilizatorii pot transfera un video 4K de 10 GB în doar zece secunde.

SE900G are un design cu iluminare RGB care acoperă 74% din partea frontală . Mai mult, iluminarea RGB este emisă printr-un panou cu model în carouri, care conferă dispozitivului un aspect texturat, distinct.

SE900G este disponibil într-o varietate de capacităţi de stocare (512 GB /1 TB / 2 TB) fiind potrivit pentru creatorii de conţinut pentru a stoca şi transfera fişiere mari sau pentru ca gamerii să îşi stocheze jocurile de consolă suplimentare.

ADATA SE900G este compatibil cu majoritatea sistemele de operare, inclusiv Android, macOS şi Windows. Utilizatorii pot partaja cu uşurinţă videoclipuri, fotografii, muzică şi multe altele prin intermediul SE900G pe majoritatea dispozitivelor.

Disponibilitatea noului ADATA SE900G poate varia în funcţie de regiune. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările