Xiaomi anunţă disponibilitatea căştilor Redmi Buds 3 în România

Xiaomi anunţă disponibilitatea căştilor Redmi Buds 3 în România

Căşti Xiaomi Redmi Buds 3.

Xiaomi anunţă disponibilitatea pe piaţa din România a căştilor Redmi Buds 3 începând cu data de 26 noiembrie. Căştile au sunet bun, se mulează pe conturul urechii şi sunt confortabile datorită greutăţii reduse (doar 4,5 grame fiecare).

Ştiri pe aceeaşi temă

Designul carcasei iese în evidenţă, datorită marginilor rotunjite. Redmi Buds 3 sunt dotate cu chipset-ul Qualcomm QCC3040 BLUETOOTH ce oferă Bluetooth 5.2 pentru o conectivitate stabilă dual-device.

Asta înseamnă că utilizatorii pot schimba dispozitivul atunci când urmăresc un film pe laptop şi sunt apelaţi pe smartphone, fără a mai fi nevoie să îşi reconecteze dispozitivele. 

Sunetul este calibrat de experţii Xiaomi Sound Lab, iar microfoanele duale au funcţia de anulare a zgomotului pentru a asigura conversaţii de calitate. 

Atunci când utilizatorii se deplasează, Redmi Buds 3 le asigură până la 5 ore de folosire doar a căştilor sau pot ajunge la 20 de ore a timpului de playback, în momentul în care sunt încărcate în cutie. La o încărcare de doar 10 minute în cutie, utilizatorii beneficiază de 90 de minute de playback de muzică. În plus, Redmi Buds 3 au protecţie IP54 la praf şi apă şi pot fi controlate prin simpla atingere. 

Redmi Buds 3 vor fi comercializate pe mi-home.ro şi pe eMAG, iar preţul recomandat de vânzare este de 199,99 lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările