TP-Link a lansat în România noul Access Point Wi-Fi 6 Dual-Band Omada EAP610

TP-Link a lansat în România noul Access Point Wi-Fi 6 Dual-Band Omada EAP610

Access Point TP-Link Wi-Fi 6 Dual-Band Omada EAP610.

TP-Link, furnizor de echipamente de reţea pentru utilizatorii individuali şi mediul de afaceri, anunţă lansarea pe piaţa din România a noului Access Point Wireless Dual-Band din gama sa de business, Omada EAP610 Wi-Fi 6.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acesta reprezintă o soluţie pentru proprietarii de business-uri care doresc putere Wi-Fi 6, viteze sporite, o capacitate mai mare a reţelei, dar şi timp de răspuns mic.

Access Point-ul Wireless Dual-Band Omada EAP610 cu montare pe tavan oferă un upgrade, îmbunătăţind considerabil viteza şi fluiditatea conexiunii, pentru eficienţă sporită şi mai multe dispozitive conectate.

Acesta se conectează fără probleme în platforma Omada SDN, integrându-se cu celelalte dispozitive ce formează reţeaua de business. Managementul centralizat 100%, realizat via Cloud, permite realizarea unei reţele scalabile, cu o singură interfaţă şi cu monitorizare inteligentă.

Datorită tehnologiei Omada Mesh, implementarea se realizează mult mai simplu. Astfel, Access Point-ul Wi-Fi 6 Omada EAP610 extinde semnalul către zonele greu de acoperit, fără să fie nevoie de conectarea unor cabluri suplimentare.

Performanţa reţelei este optimizată şi de tehnologia care permite organizarea inteligentă a reţelei. Acest lucru înseamnă că dispozitivele sunt conectate automat unul cu celălalt utilizând cea mai eficientă cale, în vreme ce tehnologia Self Healing se asigură că utilizatorii rămân conectaţi chiar şi atunci când un Access Point îşi întrerupe funcţionarea.

Designul Access Point-ului Omada EAP610 permite integrarea lui în orice mediu, fiind foarte uşor de montat pe tavan. Acesta trebuie doar poziţionat pe perete, apoi rotit pentru o fixare sigură, şi este gata de utilizare.

Cele mai importante caracteristici ale Access Point-ului Omada EAP610:

  • Viteze Wi-Fi 6 : vitezele simultane de 574 Mbps în banda de 2,4 GHz şi 1201 Mbps în banda de 5 GHz oferă o performanţă Wi-Fi totală de 1775 Mbps;
  • Wi-Fi 6 eficient: mai multe dispozitive conectate dispun de viteze rapide;
  • Management centralizat via Cloud: gestionează local întreaga reţea, în Cloud, prin intermediul aplicaţiei Omada;
  • Seamless Roaming: conferinţele video şi apelurile de voce se desfăşoară fluid, chiar dacă utilizatorii se deplasează între două locaţii diferite
  • Omada Mesh: permite conectivitatea wireless între dispozitive access point, pentru o rază de acoperire mai mare şi pentru implementare flexibilă;
  • Alimentare PoE+: suportă atât Power over Ethernet (802.3at), cât şi conectare direct la priză, pentru sisteme flexibile;
  • Reţea securizată pentru oaspeţi: alături de multiplele opţiuni de autentificare (SMS/Facebook/Wi-Fi/Voucher/Local User etc.) şi tehnologii multiple pentru securitatea reţelei wireless.

Access Point-ul Omada EAP610 cu tehnologie Wi-Fi 6 este disponibil în oferta distribuitorilor oficiali TP-Link Romania, dar şi în oferta partenerilor specializaţi (VAR Omada SDN).

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările