Synology anunţă sistemul de operare DSM 7.0 şi extinde platforma cloud C2

Synology anunţă sistemul de operare DSM 7.0 şi extinde platforma cloud C2

Aplcaţie Synology Photos.

Synology anunţă lansarea noului sistem de operare DiskStation Manager (DSM) 7.0 şi o extindere majoră a platformei Synology C2 cu patru noi servicii cloud.

Ştiri pe aceeaşi temă

Având ca focus îmbunătăţirea securităţii, a capacităţilor de gestionare a sistemului şi a îmbunătăţirii colaborării în domeniul datelor, DSM 7.0 este un pas înainte pentru gamele Synology de produse NAS şi SAN. Bazându-se pe succesul obţinut cu C2 Storage, Synology lansează atât soluţii hibride, cât şi soluţii cloud, inclusiv un nou manager de parole, „directory as a service”, backup în cloud şi soluţii sigure de transfer al fişierelor. Synology demarează activităţile pentru deschiderea unui nou centru de date destinat să îi extindă serviciile în regiunea Asia Pacific.

Peste opt milioane de soluţii Synology de gestionare a datelor au fost implementate în întreaga lume, fiecare fiind alimentată de sistemul de operare DSM. Fiind cel mai mare sistem de operare NAS din lume, DSM combină interoperabilitatea stocării, backup-ul şi capacităţile de protecţie a datelor, precum şi soluţiile de sincronizare şi colaborare pentru a face faţă mediilor de lucru şi surselor de date din ce în ce mai variate. Add-on-urile dezvoltate de Synology, precum Synology Drive, suita Active Backup şi multe altele, înregistrează mai mult de şase milioane de descărcări lunare.

DSM 7.0, următorul pas înainte pentru platformă, va fi lansat în 29 iunie. Lansarea împreună cu noua actualizare include servicii hybrid-cloud noi, precum:

  • Active Insight, o soluţie de monitorizare şi diagnosticare pe scară largă a dispozitivelor

  • Hybrid Share, care combină soluţii locale cu flexibilitatea de stocare şi capacităţile de sincronizare oferite de C2

  • C2 Identity, un „directory as a service” cloud hibrid pentru simplificarea gestionării domeniilor cross-sit.

Alături de îmbunătăţirile aduse platformei, cum ar fi suportul unor volume de până la 1 PB pentru sarcini foarte mari, DSM 7.0 aduce, de asemenea, îmbunătăţiri la nivel de securitate prin intermediul Secure Sign-In. Acest nou sistem de securitate face ca autentificarea prin doi factori să fie simplă de utilizat.

Având lansarea imediat după disponibilitatea noului DSM, C2 Password, C2 Transfer şi C2 Backup sunt soluţii independente care răspund nevoilor moderne de protejare a parolelor, partajare de fişiere sensibile şi copiere de rezervă a oricăror dispozitive şi servicii de cloud SaaS comune.

Synology are deja în lucru un nou centru de date în Taiwan, care se află în mijlocul tuturor pieţelor cheie din regiunea Asia-Pacific. Extinderea permite întregului portofoliu C2 să fie mai aproape de utilizatori, reducând latenţa şi îmbunătăţind experienţa utilizatorului final într-o manieră similară cu modul în care soluţiile Synology locale NAS şi SAN funcţionează pentru implementări edge.

Noile soluţii C2 şi DSM 7.0, care au încheiat peste 7 luni de testare publică, vor fi disponibile în curând.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările