Sony extinde seria LinkBuds cu noul model LinkBuds S

Sony extinde seria LinkBuds cu noul model LinkBuds S

Sony LinkBuds S.

Sony extinde gama de căşti LinkBuds şi lansează un nou model: LinkBuds S. Cel mai recent model oferă o nouă experienţă de audiţie prin tehnologia de detectare Sony şi prin colaborarea cu partenerii, pentru o experienţă „Never Off”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sony a creat aceste căşti true wireless, foarte mici şi foarte uşoare, cântărind aproximativ 4,8 grame, punând pe primul loc confortul utilizatorilor. 

 LinkBuds S combină o formă care se potriveşte cu anatomia urechii umane, cu un design ergonomic, pentru o potrivire şi mai stabilă, astfel încât utilizatorii să evite disconfortul la nivelul urechii ce poate apărea în timpul experienţei de audiţie.

LinkBuds S le oferă utilizatorilor tot ce e mai bun din toate lumile pe care vor să le exploreze. Aceste căşti combină conceptul inovator de sunet ambiental al modelului LinkBuds, care le permite utilizatorilor să interacţioneze cu lumea din jurul lor, cu tehnologie de anulare a zgomotului de înaltă calitate care le oferă ocazia să se concentreze doar asupra conţinutului favorit, fără distrageri. 

Noul model din gama LinkBuds integrează Adaptive Sound Control, o funcţie inteligentă care ajustează setările de sunet ambiental în funcţie de locaţia  utilizatorilor. Astfel, aceştia se pot deplasa între mai multe locuri însoţiţi de artiştii favoriţi şi de conţinutul preferat, fără întreruperi.

Sony colaborează cu Niantic, compania parteneră în domeniul AR audio, pentru dezvoltarea unui joc AR care poate oferi o experienţă nu numai video, ci şi audio. Atunci când jocul „Ingress" este experimentat alături de LinkBuds S, tehnologia de detectare şi cea de sunet spaţial le permit jucătorilor să aibă o experienţă în care sunetul este livrat în funcţie de direcţia în care se află aceştia.

Tehnologia Precise Voice Pickup controlează în mod optim microfoanele de pe ambele căşti, cu ajutorul unei structuri special configurate în jurul acestora.  

Cu ajutorul unui nou driver de 5mm, aceste căşti compacte redau un sunet de bass profund şi voci clare în ciuda dimensiunilor. Integrated Processor V1 de la Sony îmbunătăţeşte anularea zgomotului, sporeşte calitatea sunetului şi reduce distorsiunea.


Noul model LinkBuds S permite experimentarea unei audiţii High-Resolution Audio Wireless, datorită tehnologiei Sony de codare audio, LDAC, adoptată la nivel de industrie. Astfel, conţinutul audio va fi transformat într-unul de calitate, cu ajutorul tehnologiei DSEE Extreme, care îmbunătăţeşte în timp real fişierele muzicale digitale.

Cu ajutorul funcţiei Speak-to-Chat, care se bazează pe tehnologia precisă Voice Pickup, muzica redată va fi întreruptă în mod automat atunci când utilizatorii poartă o conversaţie.

Noul model din gama LinkBuds este compatibil cu asistenţii vocali Google Assistant şi Alexa, facilitând realizarea sarcinilor zilnice, pentru ajutor chiar şi în mişcare, hands-free.

Utilizatorii pot schimba setările de sunet, pot activa funcţia Quick Attention şi chiar relua muzica redată prin Spotify sau Endel, cu doar câteva atingeri pe cască. 

LinkBuds S suportă noua funcţionalitate Fast Pair de la Google, ceea ce face posibilă asocierea rapidă şi uşoară a căştilor cu dispozitivele cu sistem de operare Android. Swift Pair facilitează, de asemenea, asocierea căştilor la laptop-urile cu Windows 11 sau Windows 10, computere sau tablete.

Aceste căşti beneficiază de compatibilitate LE Audio, ultima generaţie de Bluetooth pentru experienţele de audiţie, care oferă o latenţă ultra-scăzută pentru gaming.

LinkBuds S au fost concepute cu grijă faţă de natură. La fel ca pentru restul modelelor din gama LinkBuds, niciun ambalaj al căştilor nu conţine plastic, iar căştile sunt realizate din materiale reciclate din piese de automobile.

Sony a proiectat Link Buds S cu o autonomie a acumulatorului care rezistă pe întreaga durată a zilei – 6 ore cu funcţia de anulare a zgomotului activată – din căşti şi 14 ore furnizate prin intermediul casetei de încărcare cu design elegant şi compact. O încărcare de numai 5 minute oferă o autonomie a acumulatorului de până la 60 de minute de redare.

LinkBuds S vor putea fi achiziţionate în trei variante de culoare: Alb, Negru şi Crem, la un preţ de aproximativ 899 de lei, urmând să fie disponibile de la finalul lunii mai 2022.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările