Samsung prezintă frigiderul BESPOKE şi noua gamă de produse incorporabile premium, în cadrul IFA 2019

Samsung
prezintă frigiderul BESPOKE şi noua gamă de produse incorporabile
premium, în cadrul IFA 2019

FOTO Samsung

Samsung prezintă noua gamă de frigidere BESPOKE şi primul produs din noua gamă premium de cuptoare incorporabile. Frigiderele BESPOKE au un design modular şi vin în 8 forme diferite, începând cu frigiderul cu o singură uşă, până la frigiderul cu patru uşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Având opţiunea de a configura BESPOKE în multe feluri, consumatorii se pot bucura de flexibilitatea de a-şi adapta frigiderul în funcţie de stilul lor de viaţă şi după design-ul preferat.

Cumpărătorii îşi pot configura frigiderul în propriul stil. Pentru panoul frontal, aceştia pot alege dintre trei materiale diferite – metal cotta, sticlă satinată şi sticlă glam – precum şi multe opţiuni de culoare. Cotta este disponibilă în culoarea cărbunelui, alb şi verde mentă, în timp ce sticla satinată vine în culori mate precum gri, bleumarin, coral şi galben. Sticla glam oferă un finisaj lucios, fie alb, fie roz. În plus faţă de culoare şi finisaj, consumatorii pot alege, de asemenea, conceptul general de design interior pe care şi-l doresc.
 
Samsung pregăteşte, de asemenea, o nouă gamă premium de produse incorporabile de bucătărie pentru Europa, în 2020, care include cuptor, plită, maşină de spălat vase şi frigider. 
 
 
Primul produs din gamă, care va fi prezentat la IFA 2019, este cuptorul cu abur Dual Cook. Acesta vine cu un design modern, ce oferă o flexibilitate remarcabilă şi abilităţi de gătit multiple. Cuptorul este aliniat vertical şi încorporează suprafeţe texturate, precum şi o nouă interfaţă de utilizare, care îmbunătăţeşte design-ul final. Datorită funcţiei Dual Cook Steam, acesta poate găti simultan cu convecţie într-un compartiment şi cu abur în celălalt.
 
Atât frigiderul BESPOKE, cât şi noua gamă premium de electrocasnice încorporate sunt disponibile în sticlă satinată, cu o textură elegantă şi un design plăcut, putând fi integrate în orice spaţiu, pentru un decor unitar. Acest efect este cu atât mai vizibil atunci când un frigider BESPOKE din sticlă satinată şi celelalte electrocasnice încorporate sunt aşezate unul lângă celelalte.
 
Gama de frigidere BESPOKE, cât şi cuptorul cu abur Dual Cook pot fi văzute în cadru IFA, la Berlin City Hall, în perioada 6 septembrie - 11 septembrie.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările